Forza Consulting is expert op het gebied van integratie van JD Edwards met andere applicaties. Met betrekking tot de in middelgrote bedrijven gehanteerde integratiearchitectuur zien we een verschuiving van point-to-point en batchgewijze interfaces naar op web services gebaseerde real-time integraties.

 

Applicatie-integratieoplossingen van Forza

Forza kan verschillende integratie oplossingen bieden. Deze zijn afhankelijk van de mate waarin de wens bestaat voor real-time integratie en de keuze voor de JD Edwards-toolset, Fusion Middleware of andere SOA-software. We hebben vanzelfsprekend kennis van de standaard JD Edwards-integratiemogelijkheden:

  • De op flat files en batchverwerking gebaseerde technologie van integreren met behulp van Z-files
  • De real-time business-services.

Daarnaast kunnen we op basis van de JD Edwards-toolset ook business-services ontwikkelen.

Veelal is de perceptie dat het bij services gaat om dure en complexe interfaces. Dit creëert een drempel voor het gebruik van busines-services, waar wel een real-time integratie gewenst is. Met behulp van de Magic iBOLT SOA-software kunnen op webservices gebaseerde integraties echter snel en efficiënt gerealiseerd worden.

Daarnaast is met Oracle is ook Forza Consulting het Fusion-pad ingeslagen. We hebben inmiddels expertise opgebouwd in Fusion Middleware-technologie en hebben een integratieframework ontwikkeld voor integratie van een JD Edwards-omgeving met Fusion Middleware.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de applicatie-integratieservices van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op met Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu