Of u nu overweegt om met cloud-applicaties aan de slag te gaan, of reeds een cloud-visie heeft met een roadmap of dat u al aan de slag bent met cloud-applicaties. Forza Consulting kan u in iedere fase van de cloud-migratie helpen. We helpen klanten hun strategie te bepalen, implementeren de software en realiseren integraties met de reeds bestaande IT-investering. Forza Consulting zorgt ervoor dat uw vlucht naar de cloud vlekkeloos en zonder turbulentie verloopt.

Oracle Business Applications

Forza Consulting’s ruime ervaring met Oracle Business Applications maakt ons tot de juiste partner om uw migratie naar de cloud te faciliteren. Vanuit een achtergrond in met name Oracle JD Edwards, maar ook andere Oracle ERP implementaties, heeft Forza Consulting de juiste proces- en applicatiekennis vergaard om uiteenlopende bedrijfsprocessen in een korte tijd te configureren. Daarnaast hebben we de projectkennis in huis om uw cloud-project goed te managen en succesvol te laten verlopen.

De business consultants in onze vestigingen in Soest, Nederland en Sofia, Bulgarije zijn gespecialiseerd in:

  • Finance
  • Vastgoed
  • Supply Chain Management
  • Manufacturing
  • Wholesale & Distribution
  • Sales
  • Professional Services

We helpen bedrijven de weg te vinden naar de Cloud.  Wanneer U er voor kiest om uw financiele,  supply chain, produktie  of CRM processen onder te brengen in de Oracle Cloud, kan Forza Consulting met haar brede proces- en applicatiekennis ondersteunen bij het configureren van de voor uw bedrijfssituatie relevante processen in de Cloud.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Cloud-applicatieservices van Forza Consulting? Stuur een e-mail naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Gefaseerd naar de cloud

Het is goed mogelijk dat u kiest voor een geleidelijke aanpak waarbij gefaseerd steeds meer modules en functies in gebruik worden genomen die beschikbaar zijn in de cloud. Gedurende uw transformatie ondersteunt Forza Consulting bij het integreren van de cloud en on-premise applicaties waarmee u nog blijft werken. Daarnaast kunnen we verschillende cloud-oplossingen met elkaar laten samenwerken. Het integreren van applicaties is één van onze kerncompetenties, met uitgebreide kennis van verschillende integratie-oplossingen en moderne technieken zoals XML en REST.

In het geval dat u op specifieke bedrijfsprocessen niet de juiste ondersteuning vindt in de uitgebreide functionaliteit van de Oracle Cloud Applications Suite, dan beschikken we over de kennis en mogelijkheden om binnen de cloud een additionele applicatie te realiseren. Hiermee sluit de applicatie naadloos aan op uw proces en de bestaande cloudconfiguratie.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu