JD Edwards is een solide ERP-systeem met alle functionaliteiten die u nodig heeft om uw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Door te kiezen voor JD Edwards in de cloud, is uw gehele ERP beschikbaar vanuit een hoogwaardige cloudomgeving. Forza Consulting maakt hierbij gebruik van Amazon Web Services (AWS): de absolute marktleider op het gebied van cloud computing. Zo beschikt u over een betrouwbare ERP-oplossing, terwijl u profiteert van de vele voordelen die de Amazon-cloud te bieden heeft.

Waarom JD Edwards in de cloud?

Organisaties die hun ERP-omgeving on-premise draaien, lopen steeds vaker tegen beperkingen aan. De kosten voor beheer nemen toe, terwijl de oplossing onvoldoende meegroeit met hun business. Door te kiezen voor de cloud, ontdoet u zichzelf van deze beperkingen. De voordelen op een rijtje:

  • hogere wendbaarheid;
  • volledig schaalbaar;
  • flexibele inrichting en pricing (pay per use);
  • constante doorontwikkeling platform;
  • minder downtime;
  • hoogwaardige security;
  • lagere beheerkosten.

 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over JD Edwards in de cloud? Neem contact op met Rik Buursema via Rik.Buursema@forzaconsulting.eu 

U kunt ons tevens volgen via LinkedIn en Twitter. 

JD Edwards en Amazon Web Services

Forza Consulting is officieel partner van Amazon Web Services (AWS). AWS is met vele duizenden klanten wereldwijd, de marktleider in cloud computing. Door te migreren naar JD Edwards op AWS, heeft u toegang tot on-demand IT-resources, waarmee u in staat bent om snel te innoveren en kosten te besparen, terwijl uw omgeving optimaal is beveiligd. Met JD Edwards on AWS profiteert u optimaal van de uitgebreide functionaliteiten van JD Edwards én de kracht van het AWS cloudplatform.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu