Organisaties die hun JD Edwards ERP-omgeving on-premise draaien, lopen vaak tegen beperkingen aan. De interne beheerkennis is schaars, terwijl het steeds complexer wordt om de infrastructuur te managen. Door te kiezen voor de cloud, zijn deze zorgen niet meer de uwe en kunt u zich beter focussen op uw kernactiviteiten.

Wat houdt JD Edwards in de cloud in?

Door te kiezen voor JD Edwards als cloud solution, is uw gehele ERP beschikbaar vanuit een hoogwaardige PaaS-omgeving. Forza Consulting kan uw organisatie naar elk gewenst cloudplatform migreren. Denk hierbij aan Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en IBM Cloud Hosting Services. Wij fungeren als onafhankelijk single-point-of-contact voor de cloud-infrastructuur en kunnen – indien gewenst – de monitoring en beheer van uw JD Edwards-omgeving overnemen.

Ten opzichte van een on-premise omgeving, biedt JD Edwards in de cloud een hogere beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid in combinatie met enterprise-class security. Ervaar een betrouwbare performance tegen een voorspelbaar pay-per-use tarief.
Welke business case mogen we voor uw organisatie uitwerken? We bespreken dit graag samen met u tijdens een vrijblijvende cloud-architectuursessie.

Vraag een cloud-architectuursessie aan

Meer informatie?

Wilt u meer weten over JD Edwards in de cloud? Neem contact op met Rik Buursema via Rik.Buursema@forzaconsulting.eu 

U kunt ons tevens volgen via LinkedIn en Twitter. 

Volledige ontzorging van het beheer

Ook het technisch beheer van uw JD Edwards cloudomgeving kunt u met een gerust hart aan Forza Consulting overlaten. Naast onze hoge mate van expertise, onderscheiden we ons door onze korte lijnen en proactieve beheer. Wij bewaken uw omgeving continu met geavanceerde tools en staan stand-by in geval van incidenten. 24/7 of alleen gedurende uw openingstijden.

 

De voordelen van Forza Consulting

  • Onafhankelijk van cloudproviders
  • Single-point-of-contact voor uw volledige cloud-infrastructuur
  • Schaalbaar en pay-per-use cloudplatform
  • Outsourcing van specialistische beheerkennis
  • 24/7 monitoring en proactief beheer via geavanceerde tools
Meer over Managed Services

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu