Forza Consulting levert JD Edwards op elk gewenst cloudplatform. JD Edwards in de cloud biedt een hogere beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid, ten opzichte van een on-premise omgeving. Daarnaast krijgt u enterprise-class security. Door te kiezen voor de cloud loopt u niet meer tegen beperkingen aan en kunt u zich beter focussen op uw kernactiviteiten.

Wat houdt JD Edwards in de cloud in?

Door te kiezen voor JD Edwards als cloud solution, is uw gehele ERP beschikbaar vanuit een hoogwaardige PaaS-omgeving. Forza Consulting kan uw organisatie naar elk gewenst cloudplatform migreren, zoals Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en IBM Cloud Hosting Services. Wij fungeren als onafhankelijk single-point-of-contact voor de cloud-infrastructuur en kunnen – indien gewenst – de monitoring en beheer van uw JD Edwards-omgeving overnemen. Ten opzichte van een on-premise omgeving, biedt JD Edwards in de cloud een hogere beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid in combinatie met enterprise-class security. Ervaar een betrouwbare performance tegen een voorspelbaar pay-per-use tarief. Welke business case mogen we voor uw organisatie uitwerken? We bespreken dit graag samen met u tijdens een vrijblijvende cloud-architectuursessie.

Lees meer in het e-book over JDE in de Cloud

Meer informatie?

Wilt u meer weten over JD Edwards in de cloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

Volledige ontzorging van het beheer

Ook het technisch beheer van uw JD Edwards cloudomgeving kunt u met een gerust hart aan Forza Consulting overlaten. Naast onze hoge mate van expertise, onderscheiden we ons door onze korte lijnen en proactieve beheer. Wij bewaken uw omgeving continu met geavanceerde tools en staan stand-by in geval van incidenten. 24/7 of alleen gedurende uw openingstijden.

 

De voordelen van Forza Consulting

  • Onafhankelijk van cloudproviders
  • Single-point-of-contact voor uw volledige cloud-infrastructuur
  • Schaalbaar en pay-per-use cloudplatform
  • Outsourcing van specialistische beheerkennis
  • 24/7 monitoring en proactief beheer via geavanceerde tools
Meer over Managed Services

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu