Citrix Podio is een online omgeving waarmee u efficiënter kunt werken. Dankzij de flexibele, mobiele en gebruiksvriendelijke interface kunt u uw werkprocessen versnellen en vereenvoudigen. De volledig personaliseerbare oplossing integreert alle door u gebruikte tools, zodat u uw projecten vanuit één locatie kunt managen. Zo kunt u met Podio eenvoudig documenten delen, taken beheren, rapportages maken en communiceren met uw collega’s en klanten.

Meer over Podio

Podio is een flexibele oplossing voor het managen van uw werk. Al uw werkprocessen worden sterk vereenvoudigd, of u nu werkt in een commerciële, juridische, technische of administratieve functie. Het platform is volledig op uw manier van werken aan te passen, waardoor u overzicht creëert. Zo kunt u zich weer focussen op uw kerntaken. De voordelen op een rij:

Al uw tools in één platform

Podio integreert uw data vanuit de door u gebruikte tools. Zo kunt u al uw projecten vanuit één plek managen.

Volledig personaliseerbaar
Podio is volledig naar uw voorkeur aan te passen. Zo kunt u iedere stap en elke fase zo efficiënt mogelijk laten verlopen.

Workflow automation

Dankzij het automatiseren van handmatige handelingen, kunt u processen versnellen, waardoor u meer tijd heeft om u te richten op uw kerntaken.

Inzicht in openstaande taken
Podio zorgt dat u direct inzicht heeft in openstaande en afgeronde taken. Zo weet u altijd wat u moet doen om projecten vooruit te helpen.

Eenvoudige setup
De setup is zeer eenvoudig te hanteren, waardoor het makkelijk is om instellingen aan te passen. Zo kunt u aangeven wie wel en wie juist geen toegang heeft tot uw werkomgeving.

Communiceren met iedereen
Het is mogelijk om ook klanten, freelancers en andere externe partijen toe te voegen aan uw omgeving. Zo kunt u communicatielijnen verkorten.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over PODIO? Neem contact op met Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu 

U kunt ons tevens volgen via LinkedIn en Twitter. 

Betrouwbare architectuur

Podio wordt beschikbaar gesteld vanuit de Cloud en is standaard geïntegreerd met Sharefile. Ook is het platform eenvoudig te integreren met JD Edwards EnterpriseOne.

De servers bevinden zich binnen het sterk beveiligde Amazon Web Services datacenter in Dublin (Ierland) en bestanden worden opgeslagen binnen een onpremise-omgeving van Citrix Sharefile. Daarnaast worden er altijd back-ups gemaakt van al uw documenten in een apart datacenter, zodat de continuïteit van uw business wordt gewaarborgd.

Podio heeft een zeer hoge stabiliteit (in het jaar 2016 werd een uptime gehaald van 99.99%) en voldoet aan de belangrijkste richtlijnen op het gebied van databeveiliging. Wereldwijd vertrouwen duizenden organisaties en teams in de veiligheid en betrouwbaarheid van Podio en zetten de tool in om hun processen te versnellen en werkzaamheden te vereenvoudigen.

 

Lees meer over PODIO
Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu