Dankzij CGI PAYMAN verruilt u de grote diversiteit aan binnenlandse en buitenlandse betalingssystemen die u voorheen nodig had, voor één gestandaardiseerd XML-betaalbestand. Uw processen worden daarnaast automatisch gecontroleerd op fouten en mogelijke gevallen van fraude. CGI PAYMAN zorgt voor een eenvoudig, snel en foutloos betaalproces binnen uw JD Edwards omgeving.

Over CGI PAYMAN

CGI PAYMAN ondersteunt een grote verscheidenheid aan betalingsformats, waaronder de meest gebruikte standaards CGI en MT101. Ook een groot gedeelte van lokale formats, zoals BTL91, DTAZV en enkele Chinese en Braziliaanse formats worden ondersteunt. Tijdens de implementatie van CGI PAYMAN onderzoekt het team van Forza Consulting welke formats u nodig heeft. Indien er een wordt gevonden die niet wordt ondersteund, wordt dit alsnog gerealiseerd. Daarnaast worden veranderingen in formats continu bijgehouden. Zo zorgen wij ervoor dat al uw benodigde betalingsformats worden ondersteund. Nu en in de toekomst.

De oplossing bepaalt automatisch wat de beste betalingsroute per factuur is, zonder dat de voucher-informatie (of het JD Edwards betalingsinstrument) hoeft te worden aangepast. Dit gebeurt op basis van de bancaire structuur van de organisatie, de bancaire structuur van de leverancier en de factuurinformatie. CGI PAYMAN valideert verder automatisch de bankrekening van leveranciers tijdens een betalingsopdracht, waardoor betalingen altijd naar de juiste rekening worden verzonden.

CGI PAYMAN FEATURES:

  • Verbetert en vereenvoudigt betalingsprocessen in JD Edwards;
  • Voert automatische controles uit, zodat fouten en fraude worden voorkomen;
  • Voegt automatisch nieuwe internationale betalingsstandaards toe als deze nog niet aanwezig zijn in de omgeving van JD Edwards (SEPA Payments bijvoorbeeld).

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

Hoe werkt het?

De XML-betaalbestanden die worden gegenereerd door CGI PAYMAN, zijn gebaseerd op de ISO 20022-richtlijnen. De standaard ISO 20022 XML-betaalbestanden bevatten honderden velden, wat het mogelijk maakt om vrijwel alle mogelijke betalingstypes te gebruiken. CGI PAYMAN bevat een verzameling van deze velden, waardoor de beheersbaarheid van betaalbestanden sterk wordt verbeterd.

Door een betalingstype te selecteren verzamelt CGI PAYMAN automatisch de juiste data. Hierdoor wordt het XML-betaalbestand dat tot uw bank behoord gegenereerd. Dit betekent dat u geen gedoe meer heeft met verschillende bestandstypes van verschillende banken en landen. Wat resteert is een ‘clean’ en gestroomlijnd betalingsproces.

Download factsheet
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu