Maak kennis met PACKMAN, de Package Manager voor Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne, waarmee het technische change managementproces geoptimaliseerd, geautomatiseerd en gemonitord kan worden. PACKMAN is de ideale change managementoplossing om de JD Edwards OMW-projecten (Object Management Workbench) met wijzigingen aan objecten, overzichtelijk te beheren en zo veel mogelijk geautomatiseerd beschikbaar te stellen in de gewenste omgevingen.

Over PACKMAN

Ieder ERP-systeem moet onderhouden worden, bovendien zijn er doorgaans wensen om het systeem uit te breiden of te verbeteren. Om hieraan te voldoen zijn regelmatig software-updates nodig. Systeem administrators (in JD Edwards terminologie ‘CNC’-specialisten genoemd) houden zich onder andere bezig met het zogenaamd technical change management in JD Edwards; het doorvoeren van technische wijzigingen in de verschillende JD Edwards-omgevingen. Vaak is het testen en uitrollen van wijzigingen een terugkerend en handmatig technisch proces wat op verschillende omgevingen plaats moet vinden: de software ontwikkelen, testen, weer verder optimaliseren in de ontwikkelomgeving, testen in de acceptatieomgeving en vervolgens daadwerkelijk uitrollen in de productieomgeving.

Een deel van het technical change management proces, namelijk het beschikbaar stellen van de ontwikkelprojecten in de verschillende omgevingen van JD Edwards, kan overzichtelijk, goedkoper, efficiënter en vooral automatisch dankzij PACKMAN.

“The PACKMAN software is working great. The developers can get their projects in PY every night with no CNC effort and all we have to do for PD is change the status. I setup a script that launches PACKMAN so that we don’t even have to log into JD Edwards to launch an unscheduled build. It has saved a lot of hours working remote from home at night for package builds” – Brian Penney, Paul Mueller Company

Benieuwd naar de besparing die u kunt realiseren met PACKMAN? Gebruik onze PACKMAN Savings Calculator en bereken wat deze oplossing concreet voor u kan betekenen. 

Naar de PACKMAN Savings Calculator

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

Technical Change Management vereenvoudigd

PACKMAN is de ideale oplossing voor de ondersteuning van het Object Change Management Proces. Of het nu gaat om het beheer van wijzigingen in een complete EnterpriseOne implementatie of het doorvoeren van een upgrade, PACKMAN zorgt voor een snel en foutloos proces voor het beheren van wijzigingen. De add-on kan ingezet worden om het proces deels handmatig te blijven doen of om dit volledig automatisch en zonder enige onderbreking te doorlopen. Het risico op fouten in het change management proces wordt daardoor sterk verkleind.

PACKMAN bespaart de CNC-specialist veel tijd, die hij of zij beter kan besteden aan andere, meer complexe beheertaken. De systeembeheerders hoeven niet langer rekening te houden met het uitvoeren van dit relatief eenvoudige proces, wat soms dagelijks en buiten werktijden moet worden uitgevoerd. Ook het rapporteren van teamleden die op de hoogte moeten zijn van de doorgevoerde wijzigingen, gebeurt automatisch. In iedere fase van het PACKMAN-proces worden CNC-specialisten en andere belanghebbenden geïnformeerd met behulp van e-mailnotificaties met daarin een gedetailleerde rapportage van de wijzigingen. Eventuele instructies die na wijzigingen moeten worden uitgevoerd worden hier ook automatisch in opgenomen.

 

Download PACKMAN Factsheet
automated deployment

Customer case

Mediq bespaart tijd en geld met PACKMAN van Forza Consulting

Mediq is een internationale organisatie die medische middelen, medicijnen en bijbehorende zorg regelt. Dit doen zij aan huis, bij de huisarts, in het ziekenhuis of in één van hun apotheken. Mediq zit in 14 landen en heeft in bijna alle landen een leidende positie in de levering van medische hulpmiddelen aan zorgprofessionals.

Forza Consulting ondersteunt Mediq al jaren als het het gaat om ICT-veranderingen en -projecten. Mediq maakt gebruik van het ERP systeem van JD Edwards en heeft enkele jaren geleden met succes de add-on PACKMAN van Forza Consulting geïmplementeerd. Op deze manier waarborgt de organisatie  de constant veranderende ERP omgeving. 

Lees meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu