NetSuite is de nummer één cloud ERP-oplossing voor de groothandel. Dankzij NetSuite kunnen groothandelaren en distributeurs hun bedrijfsprocessen laten verlopen via één uniform platform. Dit zorgt voor overzicht, (real-time) inzicht en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen binnen de gehele organisatie. Wereldwijd helpt de software ruim 40.000 snelgroeiende organisaties bij het leveren van optimale prestaties.

Over NetSuite voor de groothandel

Eén platform voor al uw bedrijfsprocessen
Verlos uw organisatie van een veelvoud aan losse applicaties en breng al uw informatie en processen samen in één systeem dat volledig op uw wensen kan worden afgestemd en bereikbaar is vanaf iedere locatie.

Oneindig veel nieuwe inzichten
Dankzij real-time business intelligence tools is het mogelijk om nieuwe, bruikbare inzichten te genereren uit al uw data. Inzichten kunnen eenvoudig worden afgestemd op de gebruiker.

Volledig inzicht in uw klanten
Iedere interactie met uw klanten wordt automatisch vastgelegd en opgeslagen. De data is direct inzichtelijk voor afdelingen als marketing, sales en customer support.

Creëer klantbetrokkenheid en interactie
Omnichannel Commerce helpt u om uw klanten op nieuwe manieren te bereiken en de toegenomen verwachtingen op het gebied van klantervaring waar te maken.

E-book: 5 Cloudtrends in Groothandelsbranche

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Waarom Forza Consulting?

Oracle Gold Partner
Forza Consulting is Oracle Gold Partner en heeft ruim tien jaar ervaring op het gebied van Oracle bedrijfssoftware binnen de zakelijke dienstverlening.

Voor ieder vraagstuk
Of u nu een nieuwe klant bent van NetSuite of een bestaande, wij helpen u bij uw vragen: van een implementatie, tot cloudmigratie en van functionele training, tot het integreren van NetSuite met een ander systeem (zoals Salesforce).

Laatste ontwikkelingen
De specialisten van Forza Consulting zijn dankzij de korte lijnen met het Oracle development team altijd als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

E-BOOK

EEN SOEPELE OVERSTAP NAAR NETSUITE BEDRIJFSSOFTWARE

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu