NetSuite is de nummer één cloud ERP-oplossing voor de groothandel. Dankzij NetSuite kunnen groothandelaren en distributeurs hun bedrijfsprocessen laten verlopen via één uniform platform. Dit zorgt voor overzicht, (real-time) inzicht en aanzienlijke tijd- en kostenbesparingen binnen de gehele organisatie. Wereldwijd helpt de software ruim 40.000 snelgroeiende organisaties bij het leveren van optimale prestaties.

Over NetSuite voor de groothandel

Eén platform voor al uw bedrijfsprocessen
Verlos uw organisatie van een veelvoud aan losse applicaties en breng al uw informatie en processen samen in één systeem dat volledig op uw wensen kan worden afgestemd en bereikbaar is vanaf iedere locatie.

Oneindig veel nieuwe inzichten
Dankzij real-time business intelligence tools is het mogelijk om nieuwe, bruikbare inzichten te genereren uit al uw data. Inzichten kunnen eenvoudig worden afgestemd op de gebruiker.

Volledig inzicht in uw klanten
Iedere interactie met uw klanten wordt automatisch vastgelegd en opgeslagen. De data is direct inzichtelijk voor afdelingen als marketing, sales en customer support.

Creëer klantbetrokkenheid en interactie
Omnichannel Commerce helpt u om uw klanten op nieuwe manieren te bereiken en de toegenomen verwachtingen op het gebied van klantervaring waar te maken.

E-book: 5 Cloudtrends in Groothandelsbranche

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Belangrijkste functionaliteiten

NetSuite biedt ingebouwde workflows binnen het gehele distributiekanaal, op de volgende gebieden:

Klantervaring. In tegenstelling tot traditionele ERP-systemen, is NetSuite ingericht om de klant centraal te stellen in de gehele bedrijfsvoering.

Financiële zaken. De hoogwaardige applicatie voor financieel beheer, verzekert u van een snel en gestroomlijnd boekhoudproces binnen de gehele organisatie.

Marketing. Real-time metrics en op data gedreven applicaties helpen u om de klant beter te ondersteunen in hun wensen en hen te begeleiden naar een aankoop.

Sales. NetSuite zorgt voor een uitermate effectief salesproces. Het omzetten van een potentiele klant naar een vaste klant verliep nog nooit zo gestroomlijnd.

Orders. Ontvang en verwerk orders via alle kanalen, inclusief online, mobiel en EDI en versnel uw order-to-cash procedures aan de hand van ingebouwde, geautomatiseerde flows.

Warehouse Management. Het slimme warehouse management systeem verlaagt de overhead en omlooptijd, terwijl de voorraadrotatie wordt versneld en levertijden worden verkort.

Support. Optimale klantenservice aan de hand van tracering van retourneringen, self-service support en case management.

Maatwerk. Uw omgeving is volledig op uw wensen aan te passen en op- of af te schalen, afhankelijk van uw groei.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu