NetSuite voor industriële fabricage levert een alles-in-1 cloud-oplossing waarmee productiebedrijven alle losstaande systemen kunnen vervangen voor een volledig geïntegreerde oplossing voor de gehele organisatie. Het is speciaal ontworpen om fabrikanten van iedere grootte te helpen bij het verlagen van operationele uitgaven, het verhogen van de omzet en het beter managen van werkzaamheden en processen.

Over NetSuite voor productie

Voor de gehele productieorganisatie
Een productiebedrijf bestaat niet uitsluitend uit een productiehal. NetSuite biedt een complete oplossing voor ieder onderdeel van uw organisatie, waaronder CRM, Marketing, Commerce, Order Management, Supply Chain Management, Finance, Support and Global.

Een ERP-systeem dat meegroeit
Met de groei van uw organisatie, groeit ook de complexiteit van uw technische infrastructuur. Het beheer van processen op het gebied van engineering, forecasting, inkoop, productie, bevoorrading, order management, reparaties, sales en support kan daardoor onoverzichtelijk worden. NetSuite biedt het vermogen en de flexibiliteit om het overzicht te bewaren en mee te groeien met toegenomen capaciteitsvereisten van uw organisatie.

Grenzeloze ondersteuning
Als uw organisatie operationeel is binnen verschillende geografische gebieden, kan het lastig zijn om processen simpel te houden. Zeker gezien het feit dat locaties sterk verschillen, bijvoorbeeld op het gebied van valuta, belastingregels en algemene wetten. NetSuite biedt een optimale ondersteuning van uw processen, waar ter wereld uw organisatie zich ook bevindt.

e-book: Transformeren naar een Modern Productiebedrijf

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Belangrijkste functionaliteiten

CRM. Inzicht in iedere interactie met uw klanten. Begrijp de behoefte van de klant, blijf hen enthousiasmeren en stimuleer vervolgaankopen.

Product data management. Beheer al uw product data op één plek, vereenvoudig het ontwikkelproces en verkort de time-to-market voor nieuwe producten.

Order management. Foutloze afhandeling van orders: altijd het juiste product, tegen de juiste prijs vanaf de meest geschikte locatie.

Planning en voorraadbeheer. Een voorraad die automatisch in balans is: altijd op het juiste tijdstip, op de juiste plek.

Inkoop. Een optimaal en transparant beheer van vendoren en inkoopprocessen, zodat u altijd de beste prijs betaalt.

Productie. Creëer, release, update en monitor werkorders gedurende het gehele productieproces.

Distributie. Controleer en monitor uw uitbestede productieprocessen met de dezelfde eenvoud als interne productieprocessen.

Winkelvloer. Ontvang real-time informatie over aankoop- en winkelgedrag via een interactieve applicaties en barcodescans.

Kwaliteitsmanagement. Definieer inspectieplannen op basis van goedkeurings- en afkeuringscriteria en verzamel en monitor de voortgang in realtime.

E-BOOK

SOEPEL OVERSTAPPEN NAAR NETSUITE BEDRIJFSSOFTWARE

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu