De consumenten van vandaag willen altijd en overal toegang kunnen hebben tot hun favoriete media. Media- en reclamebureaus staan onder druk om in deze vraag te voorzien. Het speciaal ontworpen pakket voor mediabureaus, reclamebureaus en uitgeverijen van NetSuite is samengesteld op basis van best practices van diverse bureaus en voorziet u van de functionaliteit en technologie die nodig is om in te spelen op moderne behoeften. Met NetSuite verloopt het gehele publicatieproces via één uniform systeem. U beheert uw klanten, abonnees, adverteerders en andere stakeholders binnen een geïntegreerde omgeving.

Het gehele publicatieproces via één uniform systeem

Gestroomlijnde processen: flexibel, gebruiksvriendelijk, cloud-based bedrijfssysteem, voor het beheren van boekhouding, sales, services en analytics.

Snel salesproces: Versnel het proces van eerste contact naar order. Voer salescampagnes van a tot z uit, binnen hetzelfde systeem.

Consument centraal: de software is ingericht om de consument centraal te stellen. Zo creëert u een optimale klantervaring.

Volg advertentieprestaties: vereenvoudig het meten van resultaten en creëer volledig inzicht in
advertentieprestaties.

Eenvoudig integraties toevoegen: integreer externe oplossingen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren. Enkele voorbeelden zijn DoubleClick, OpenAds en andere verificatieservers.

e-book: uw mediabedrijf effectiever runnen?

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Belangrijkste functionaliteiten

– één uniform platform
– real-time business intelligence
– rolgebaseerde functionaliteiten en dashboards
– geautomatiseerde CRM en boekhouding
– resource and project management
– global business management
– eenvoudig nieuwe integraties toevoegen

E-BOOK

SOEPEL OVERSTAPPEN NAAR NETSUITE BEDRIJFSSOFTWARE

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu