Het beheren van kosten en tegelijkertijd uw beschikbare middelen vergroten, zodat u een maximale sociale impact kunt realiseren? Niet bepaald een eenvoudige klus. NetSuite biedt een optimale basis om als non profit alles uit uw mogelijkheden te halen. De business suite biedt inzicht in uw financiën, automatiseert operationele processen en monitort financiële stromen op een proactieve manier. Zo kan uw organisatie zich focussen op datgene wat er echt toe doet.

Eén geïntegreerde cloudapplicatie

Eén geïntegreerd systeem
Of u nu lokale gemeenschappen helpt of een mondiaal belang nastreeft: als non profit heeft u te maken met complexe operationele uitdagingen. Dankzij NetSuite vervangt u de veelvoud aan verschillende applicaties en systemen, voor één geïntegreerd systeem.

Effectieve technologie
Krappe budgetten, beperkte middelen, toegenomen vraag en een verhoogde concurrentie: zomaar een aantal uitdagingen waar u mee te maken zou kunnen hebben. Dankzij effectieve, cloud-based, technologieën van NetSuite kunt u efficiënter gebruikmaken van uw (personele en financiële) middelen en kunt u snel nieuwe projecten opstarten.

Social Impact
NetSuite beschikt over een speciale suite voor non profits: Social Impact. De software is speciaal gemaakt voor het faciliteren van donaties en vrijwilligersprogramma’s. Op deze manier helpt NetSuite een groot aantal non profits bij het verwezenlijken van hun doelen.

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Belangrijkste functionaliteiten

– Donatiesoftware
– Financieel management
– Fondsenboekhouding
– Subsidieboekhouding
– Automatisch FASB-rapportages
– Overzichtelijke dashboards
– Controleer effectiviteit programma’s
– Overzichtelijk kostenbeheer
– Vereenvoudig grensoverschrijdende projecten

E-BOOK

SOEPEL OVERSTAPPEN NAAR NETSUITE BEDRIJFSSOFTWARE

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu