Forza Consulting is uw partner voor een JD Edwards implementatieproject dat op tijd, binnen budget en zonder risico’s wordt opgeleverd. De business consultants van Forza hebben brede kennis van alle functionaliteiten binnen JD Edwards, en al meer dan tien jaar een solide reputatie op het gebied van JD Edwards en gerelateerde kennisgebieden.

Consultancy

De business consultants van Forza Consulting zijn door hun brede kennis gewend om op verschillende niveaus te sparren met de business. Zijn kunnen vanuit hun ervaring best practices aandragen.

Forza’s ontwikkelaars kunnen iedere technische ontwikkeluitdaging aan. Ze zijn experts op het gebied van integratie van JD Edwards met andere systemen, bijvoorbeeld JD Edwards business services, Fusion Middleware of Magic XPI. Daarnaast ontwikkelen zij mobiele applicaties voor JD Edwards.

De technische specialisten van Forza zijn bekend met ieder gangbaar platform. Dankzij de korte lijnen met het Oracle development team in Denver zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien ondersteunen onze technische specialisten Oracle regelmatig met het bèta testen van releases.

Forza Consulting is preferred trainer voor het Oracle-partnernetwerk in Europa en verzorgt trainingen bij klanten op vele modules van JD Edwards. Onze consultants zijn ‘Oracle Specialized’, wat betekent dat hun competenties en vaardigheden worden erkend door een voor partners opgezet certificeringsprogramma.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

Implementatiemethodiek

Onze ervaring met JD Edwards-implementaties hebben we samengebracht in een eigen implementatiemethodiek. In deze implementatiemethodiek wordt een korte branchespecifieke inrichtingsfase naar behoefte gecombineerd met een of meerdere klantspecifieke vervolgfases.

Voor de eerste branchespecifieke inrichtingsfase maken we gebruik van de Oracle Business Accelerator voor distributie- en productiebedrijven, of van een door onszelf ontwikkelde accelerator. De Oracle Business Accelerator omvat voorgeinstalleerde en geconfigureerde JD Edwards-functionaliteit op het gebied van supply chain, productieprocessen en financiën, welke na een vraag en antwoordcyclus snel helemaal op maat geconfigureerd kunnen worden. In onze eigen accelerator wordt meer specifieke functionaliteit geleverd op het gebied van vastgoed, 3rd party logistics en industriële dienstverlening.

In de klantspecifieke inrichtingsfase wordt de JD Edwards EnterpriseOne-inrichting, die met behulp van de Accelerator tot stand is gekomen, uitgebreid met meer specifieke functionaliteit benodigd om de processen van de opdrachtgever vorm te geven. Onze uitgangspunt hierbij is om, in het belang van de opdrachtgever, geen maatwerk in de JD Edwards-programmatuur aan te brengen.

Deze implementatiemethodiek zorgt er enerzijds voor dat we al snel een ingerichte omgeving hebben staan waarop getest en getraind kan worden en anderzijds dat het implementatietraject overzichtelijk en beheersbaar blijft. De vooruitgang van een implementatieproject wordt zorgvuldig bewaakt door ons kundig projectmanagement.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu