Forza Consulting kan het technisch beheer van uw JD Edwards cloud-omgeving voor u uit handen nemen. Wij onderscheiden ons met expertise, korte lijnen en proactief beheer. Forza Consulting bewaakt uw omgeving continu met geavanceerde tools. Wij staan stand-by bij incidenten: 24/7 of alleen tijdens openingstijden.

 

Waarom de Managed Services van Forza Consulting?

Technisch beheer is een onmisbare factor in het succesvol en stabiel draaien van JD Edwards EnterpriseOne. Naast de cloud-infrastructuur kan Forza Consulting ook het beheer voor u uit handen nemen. Door onze Managed Services te gebruiken kunt u zich voortaan op uw kernactiviteiten richten.

Wat zijn de Managed Services van Forza Consulting?

  • 24/7 stand-by dienstverlening

Onze helpdesk is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, wanneer onmiddellijke ondersteuning vereist is.

  • Proactieve monitoring en systeemonderhoud (met ForzaPRISM)

Wij monitoren het systeem, managen de performance en voeren ‘housekeeping’ uit. Onze proactieve JD Edwards systeemmonitor ForzaPRISM helpt ons hierbij. Deze tool houdt uw volledige cloudomgeving nauwkeurig in de gaten.

  • Change management-ondersteuning en automatisering (met PACKMAN)

Het doorvoeren van wijzigingen in de configuratie van JD Edwards automatiseren we op grote schaal met onze PACKMAN-oplossing.

Welke business case mogen wij voor uw organisatie uitwerken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan bij Forza Consulting.

 

  VRAAG EEN ADVIESGESPREK AAN  

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Hosting & Cloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur direct een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

JD Edwards in de Cloud

Met JD Edwards als cloudoplossing is uw volledige ERP beschikbaar in een hoogwaardige PaaS-omgeving. Forza Consulting migreert uw organisatie naar elk gewenst cloudplatform: Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) en IBM Cloud Hosting Services. Wij zijn een onafhankelijk single-point-of-contact voor uw cloud-infrastructuur. Daarnaast kunnen wij ook de monitoring en het beheer van uw JD Edwards-omgeving overnemen.

De voordelen van Forza Consulting

  • Outsourcing van specialistische beheerkennis;
  • 24/7 monitoring;
  • Proactief beheer;
  • Geavanceerde tools.
Lees meer over Managed Servies in het e-book

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu