Het technisch beheer van uw JD Edwards-omgeving kunt u met een gerust hart aan Forza Consulting uitbesteden. Naast onze hoge mate van expertise onderscheiden we ons hierbij door een aanpak met directe en korte lijnen en pro-activiteit in handelen. Ons krachtig beheer is tevens de pijler onder onze JD Edwards Cloud propositie.

 

Technisch beheer door Forza Consulting

Vanuit technisch oogpunt is een goed CNC-beheer (Configurable Network Computing) een belangrijke factor in het succesvol en stabiel draaien van JD Edwards EntepriseOne. Wanneer u het technisch beheer uitbesteed bij Forza Consulting, dan verzorgen wij onder andere:

 • het pro-actief opsporen, onderkennen en signaleren van probleemsituaties voordat de gebruikers gaan bellen, onder andere met behulp van een geautomatiseerde en configureerbare log analyse
 • uitgebreide rapportage met betrekking tot de performance en status van uw JD edwards omgeving
 • het uitvoeren van de noodzakelijke beheeractiviteiten en periodieke onderhoudswerkzaamheden;
 • het plannen en uitvoeren van acties op basis van de systeemanalyses om de omgeving stabiel en snel te houden;
 • 24/7 beschikbaarheid van onze helpdesk;
 • first-quality support op grond van onze uitstekende expertise;
 • een efficiënte escalatieprocedure;
 • korte communicatielijnen;
 • service level-afspraken op maat.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over Hosting & Cloud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur direct een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

Volg ons tevens via Twitter en LinkedIn voor meer informatie.

JD Edwards in de Cloud

In antwoord op de wens van een toenemend aantal bedrijven om hun technisch beheer van Oracle JD Edwards zoveel mogelijk uit te besteden, biedt Forza Consulting, naast uitgebreide technische support, een JD Edwards omgeving aan ‘in the Cloud’. Het gaat hier, gezien het ‘perpetual’ karakter van de JD Edwards licenties, om een ‘private cloud’.

Met onze cloud oplossing leveren we een complete, geoptimaliseerde en schaalbare infrastructuur voor JD Edwards, gehost in een eerste klas data center en met diverse availability en backup & restore opties. Het uitbesteden van het beheer van de complete JD Edwards omgeving, levert voordelen op met betrekking tot een verhoogde stabiliteit, betere beveiliging en hogere interne servicegraad voor het systeem, dat continu wordt onderhouden door ervaren Oracle professionals.  

Onze JD Edwards in the Cloud propositie bestaat uit 2 componenten:

 • Een klantspecifieke JD Edwards omgeving, technisch beheerd door Forza Consulting;
 • Een gehost Oracle platform (Hardware, O/S, Database), beheerd door onze partner MCX in Apeldoorn.

 

Meer over Oracle JD Edwards

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu