Oracle JD Edwards EnterpriseOne is een geïntegreerd Enterprise Resource Planning (ERP) software pakket, bijzonder geschikt voor bedrijven met vijftig tot enkele duizenden medewerkers. Mede dankzij het brede scala aan functionaliteiten, de flexibiliteit die het heeft om mee te groeien met het bedrijf en de lage TCO die het daarbij biedt, is JD Edwards een geschikte integrale oplossing voor bedrijven in vrijwel iedere branche.

Oracle JD Edwards EnterpriseOne DNA

JD Edwards is een ERP systeem dat bestaat sinds 1977 en zijn oorsprong kent in Denver, Colorado. Het is gestart in de olie-branche en verder uitgegroeid tot de eerste internationale en multi currency software ter wereld. Over de jaren heeft JD Edwards continu kunnen werken aan verbetering van haar software. Daarom is het systeem, nu onderdeel van Oracle, nog steeds een toonaangevend ERP systeem.

JD Edwards EnterpriseOne biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere ERP systemen. De software is:

  • een World Class ERP oplossing en onderdeel van de Oracle productenfamilie;
  • modulair van opzet en gefaseerd implementeerbaar;
  • flexibel en schaalbaar waar het gaat om wijzigingen in de inrichting;
  • in 18 talen beschikbaar, waaronder Nederlands;
  • platformonafhankelijk;
  • geïntegreerd, alle data is in één database opgeslagen;
  • eenvoudig te koppelen met andere applicaties;
  • een bewezen oplossing en continu in ontwikkeling;
  • tot ver in de toekomst gegarandeerde ondersteuning door Oracle.

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu. U kunt ons tevens volgen via Twitter en LinkedIn.

Geïntegreerd én modulair én flexibel

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is een volwaardig ERP systeem dat bij uitstek geschikt is voor middelgrote en grote internationaal opererende bedrijven. Dankzij de modulaire opbouw wordt JD Edwards gebruikt in verschillende branches: van groothandel en industriële fabricage tot vastgoed en bijvoorbeeld de lokale overheid. Door de diversiteit aan modules kiest u alleen de onderdelen die voor uw organisatie interessant zijn.

JD Edwards laat zich kenmerken als een flexibele, kneedbare oplossing. Dat wil zeggen dat nadat gekozen is voor een bepaalde inrichting, deze niet “gegoten is in elektronisch beton” maar is aan te passen aan verbeterde bedrijfsprocessen.

Huidige gebruikers van JD Edwards EnterpriseOne hechten veel waarde aan deze flexibiliteit van het systeem. Alle toepassingen, zoals het financieel systeem, kunnen mee veranderen met de omgeving en haar eisen. De standaardfunctionaliteiten zijn instelbaar en te wijzigen naar de inrichting van de bedrijfsprocessen van een organisatie. Veel van onze klanten hebben de afgelopen jaren diverse reorganisaties en andere veranderingen meegemaakt en werken nog steeds met de JD Edwards EnterpriseOne software. Daarnaast leent het systeem zich goed voor ondersteuning van een centrale of decentrale administratie, of een mengvorm van beiden.

Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu