Het inzichtelijk maken van de systeemperformance is binnen elke ERP omgeving een complex proces. Er dient met veel factoren en afhankelijkheden rekening gehouden te worden. Door de complexe samenhang van de verschillende componenten waaruit ERP software is opgebouwd, is het een behoorlijke uitdaging te ontdekken wat er precies niet werkt, waardoor performanceproblemen ontstaan en waarom het systeem niet optimaal functioneert. Forza Consulting is gespecialiseerd in het uitvoeren van performance management.

Expert op het gebied van performance management

Het beheren en verbeteren van de systeemperformance, verlangt van een consultant de juiste kennis van verschillende disciplines: zowel van het OS, de Database, Interfaces als natuurlijk sterke inhoudelijke kennis van JD Edwards.

De technisch consultants van Forza onderscheiden zich doordat ze in staat zijn naar de totale omgeving te kijken en niet alleen naar de losse componenten van de JD Edwards-omgeving.

Op basis van hun expertise op het gebied van performance management zijn zij lid van de Oracle JD Edwards Performance Taskforce. Forza Consulting wordt door het development team in Denver gezien als een sterke partner, waarmee regelmatig ervaringen en kennis wordt gedeeld.

Naast de standaard Oracle Server Manager-toolset, bestaat er een unieke, specifiek voor JD Edwards ontwikkelde performance monitor-tool. Met deze tool, genaamd PRISM, kunt u de performance van een JD Edwards omgeving monitoren en verbeterpunten op tijd te ontdekken.

Lees meer over onze monitoringoplossing PRISM

Meer weten?

Meer informatie over performance management? Neem contact op met Forza Consulting of stuur direct een e-mail naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

Update COVID-19

Wij staan ook in deze tijd voor u klaar.

Lees meer

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu