Voor een optimale gebruikservaring van NetSuite, is het belangrijk dat gebruikers weten hoe de voor hen relevante functies werken. Forza Consulting is ‘preferred trainer’ voor het Oracle Partner Network in Europa en geeft diverse technische en functionele trainingen voor NetSuite, onder andere op het gebied van administratie, boekhouding en analytics. Onze trainingen worden altijd voor u op maat gemaakt, afhankelijk van uw specifieke omgeving en de voor u relevante functionaliteiten.

Over onze NetSuite Trainingen

Verschillende industriën
De ruim 35 consultants van Forza Consulting hebben brede en diepe kennis van Cloud ERP binnen verschillende industriën, waaronder in de groothandel, industriële fabricage, dienstverlening, software & tech, non profit en media & reclame.

Ruime praktijkervaring
We begeleiden u niet alleen op basis van theorie, maar vooral vanuit praktijksituaties. Trainingen kunnen bovendien volledig worden aangepast aan uw behoeften. Samen formuleren we een programma met uitsluitend de voor u relevante functionaliteiten van NetSuite.

Laatste ontwikkelingen
De technische specialisten van Forza Consulting helpen u bij een geruisloze en snelle overstap naar NetSuite. We zijn bekend met ieder gangbaar platform en dankzij de korte lijnen met het Oracle development team zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de diensten van Forza Consulting op het gebied van Oracle NetSuite? Neem dan contact met ons op of stuur een bericht naar Joost Engel.

U kunt ons ook volgen via Twitter en LinkedIn.

Mogelijke trainingsonderwerpen

  • Implementatie van NetSuite
  • Integratie met andere systemen
  • NetSuite upgrades
  • Migratie naar ERP cloud
  • Functionele trainingen
  • Technische trainingen

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle NetSuite, Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen.

Meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu