Vacature: Sales New Business

Voor de functie van Sales New Business zijn wij op zoek naar een enthousiaste communicatieve verkoper in hart en nieren die een talent heeft voor het identificeren van nieuwe zakelijke kansen.

Solliciteer nu op onze Sales New Business vacature!

Forza Consulting is dé Oracle JD Edwards (JDE) specialist en partner. Onze consultancydiensten zijn precies afgestemd op wat uw organisatie nodig heeft. Van het volledig uitbesteden van een project tot het aanvullen en versterken van een bestaand IT-team. De Forza consultants werken nauw samen met de finance, business- en IT-teams om de waarde te maximaliseren, de efficiëntie te verbeteren en de bedrijfsgroei te ondersteunen.

Functieomschrijving

Voor de functie van Sales New Business zijn wij op zoek naar een enthousiaste communicatieve verkoper in hart en nieren die een talent heeft voor het identificeren van nieuwe zakelijke kansen. Je hebt een diepgaand begrip van onze ERP-oplossingen en kunt deze op maat aanpassen aan de behoeften van (potentiële) klanten. Je bent zelfstandig en ondernemend, je hebt een uitgebreid netwerk en je hebt aantoonbare ervaring in het sluiten van complexe deals en het overtreffen van verkoopdoelen.

Als Sales New Business is geen dag hetzelfde. Je werk en het team waarmee je aan de slag gaat is divers en uitdagend. Jouw primaire rol is het identificeren en benaderen van potentiële klanten in verschillende sectoren en het adviseren en informeren van klanten over onze ERP-oplossingen en hoe deze hun bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen. Je onderhandelt over contracten en prijzen om winstgevende deals te sluiten en je draagt bij aan de ontwikkeling van verkoopstrategieën, het behalen van de verkoopdoelen en het bijhouden van markttrends en concurrentieanalyse.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket inclusief 8% vakantiegeld en 8% pensioen.
 • 27 vakantiedagen.
 • Je krijgt een mobiliteitsbudget om deze uit te geven aan een leaseauto of om bruto uit te laten keren voor meer financiële vrijheid.
 • Telefoon en laptop om flexibel (hybride) te kunnen werken. Ben jij een iOS, Android, Mac of Windows fan, laat het ons weten en wij zorgen voor de juiste smartphone en laptop;
 • Een informele no-nonsense en open sfeer: “De wil om te winnen”, “De deur staat altijd open”, “Domme vragen bestaan niet”. Met die mentaliteit zorgen we ervoor dat we als team elkaar scherp houden en voor onze klanten altijd een stap vooruitdenkend op de rest;
 • Groeikansen: Bij Forza Consulting streven we naar persoonlijke en professionele groei. Als Salesmanager krijg je de gelegenheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen en een leidende rol te spelen bij het vormgeven van ons salesproces.
 • De mogelijkheid om echt impact te maken binnen een ambitieus en groeiend bedrijf!

Wat zijn de vereisten?

 • Een HBO of WO opleiding. Heb je deze niet? Dan volstaat ook een aantal jaar relevante werkervaring waardoor je wel een HBO/WO werk en denkniveau hebt verkregen;
 • Affiniteit met Software/IT Solutions, ERP-implementatie en applicatiebeheer;
 • Ervaring als Sales New Business met 3 jaar relevante werkervaring op het ERP gebied en sales;
 • Kennis van PIM, WMS, OMS, ERP oplossingen en systemen is mooi meegenomen;
 • Je hebt laten zien dat je in staat bent om complexe verkoopprocessen van begin tot eind te beheren en te coördineren;
 • Je bent proactief, resultaatgericht en een echte doorzetter die uitblinkt in het verbinden van individuen en teams;
 • Je houdt van uitdagingen en denkt in mogelijkheden en oplossingen;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Bedrijfsprofiel

Forza Consulting is als onafhankelijke entiteit van Forza IT Group een toonaangevend consultancybedrijf gespecialiseerd in Oracle JD Edwards. Met een team van professionals verspreid over Nederland, België en Bulgarije, bieden wij hoogwaardige diensten aan onze nationale en internationale klanten. Onze expertise omvat ERP-implementatie, applicatiebeheer, integraties en systeembeheer. Bovendien voorziet Forza IT Group de wereldwijze JD Edwards gemeenschap van krachtige add-on toepassingen, waaronder SCANMAN, PACKMAN EN PRISM.

Deel deze vacature

Solliciteer op de vacature


  privacyverklaring*

  Meer informatie?

  Dirk-Jan Boerefijn

  Business Unit Manager

  Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

  Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.