Gemeentelijke overheid

In de afgelopen jaren kregen gemeenten er enorm veel taken bij. Dan is het belangrijk dat IT bij de gemeentelijke overheid goed functioneert. Hoe kan je anders voldoen aan de veranderende informatiebehoefte? Dat kan door te kiezen voor een geïntegreerde informatieoplossing met een Geïntegreerd Financieel Systeem (GFS).

GFS gebaseerd op JD Edwards EnterpriseOne

De kern van het GFS wordt gevormd door de JD Edwards EnterpriseOne software van Oracle aangevuld met speciaal ontwikkelde modules voor de overheid. De oplossing is flexibel, compleet en bij uitstek geschikt voor de overheid. GFS/EnterpriseOne stelt de overheid in staat om hun financiële administratie te voeren en aan te laten sluiten op het stelsel van basisregistraties. En daarnaast zijn er specifieke modules voor tijdverantwoording, contractmanagement, subsidieverwerking en bankverwerking.

Met GFS wordt de doorloop in de financiële administratie verhoogd, heb je beter zicht in het in- en verkoopproces, heb je heldere projectbegrotingen en is het aantal invorderingen of registraties eenvoudig te monitoren.

Gebruiksvriendelijke managementfuncties in het GFS/EnterpriseOne zorgen ervoor dat financiële kansen en bedreigingen op de juiste manier geclassificeerd kunnen worden. Dat komt het organisatierendement ten goede. Een Geïntegreerd Financieel Systeem verbetert de dienstverlening van lokale overheden aan burgers en bedrijven. Zo draagt het JD Edwards systeem bij aan een beter functionerende gemeentelijke overheid.

Efficiënt en betrouwbaar

De JD Edwards EnterpriseOne software van Oracle is een van de meest complete softwareoplossingen ter wereld en vormt de kern van GFS/EnterpriseOne. Dit platform biedt een databaseonafhankelijke structuur, is schaalbaar, heeft een bedrijfszekere architectuur en is implementeerbaar in de cloud.

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen van de IT-afdeling bij het onderhoud van de GFS omgeving. Naast begeleiding en beheer van deze tool geven we ook trainingen om meer te leren over de GFS/EnterpriseOne JD Edwards. Daarnaast sparren we graag met onze opdrachtgevers over de mogelijkheden die dit systeem kan bieden voor de toekomstige stappen, zoals naar een cloudomgeving voor de organisatie en geven we altijd advies op maat.

24/7 beschikbaar
Uitgebreide beveiligingsfunctionaliteit
Optimaliseren met meerdere modules

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*