PACKMAN voor JD Edwards

Dé Package Manager voor JD Edwards, dat is PACKMAN. De ideale oplossing voor change management waarmee het technische proces van change management kan worden geoptimaliseerd, geautomatiseerd en gemonitord. Zo kan er worden bespaard op kostbare manuren en worden menselijke fouten sneller voorkomen.

PACKMAN

Met PACKMAN automatiseert Forza de bouw en implementatie van packages in het Oracle JD Edwards systeem. Door het automatiseren van handmatige build- en deployment-processen verlaagt deze tool de kosten. Daarnaast worden fouten, ontstaan door handmatige stappen, geëlimineerd en worden gedetailleerde rapporten automatisch na iedere deployment gegenereerd.

Meer dan 150 klanten in de Verenigde Staten, Canada, Europa, Azië en Australië gebruiken PACKMAN en daarmee is het de meest gebruikte package manager voor JD Edwards ter wereld.

Alle updates kunnen op elk moment met PACKMAN worden uitgevoerd. De build- en deployment-functie is 24/7 beschikbaar. Zo worden vertragingen in het proces uitgesloten en de time-to-market versnelt. Naast de optie om 24/7 updates uit te voeren is het met PACKMAN ook mogelijk om automatische updates te genereren, statusrapporten te maken, speciale instructies te ontwikkelen en gedetailleerde informatie over de inhoud van packages en deployments inzichtelijk te maken. Dit zorgt voor meer zicht en controle op de processen.

Door gebruik te maken van PACKMAN binnen de JD Edwards omgeving worden langdurige deploymentprocessen volledig geautomatiseerd. Dit zorgt steeds opnieuw voor tijdige en nauwkeurige releases van veranderingen binnen het systeem. Ook bieden wij verschillende andere modules, zoals bijvoorbeeld BCM, ALLOut Security en ReportsNow.

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

Onze specialisten

Waar andere Service Providers stoppen gaan onze consultants een stap verder. We denken graag mee en bieden de perfecte oplossing aan om als organisatie de concurrentie voor te blijven. Onze consultants zijn zeer ervaren professionals die met PACKMAN meerdere JDE-implementaties hebben gedaan op verschillende JDE-versies.

Naast onze ervaring met het implementeren van deze tool bieden we ook onze opdrachtgevers een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards systeem. Onze Managed Services consultants handelen incidenten en problemen af, pakken Service Requests op en monitoren het systeem met PRISM. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.

24/7 beschikbaar
Versnelt de time-to-market
Meer zicht en controle op de processen

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*