BCM voor JD Edwards

Met de geïntegreerde Bank & Cash Management (BCM) oplossing voor JD Edwards wordt het matchen van betalingen en ontvangsten op bankafschriften geautomatiseerd. Daardoor hoeven medewerkers niet meer handmatig op zoek naar de juiste kenmerken om een betaling bij de betreffende openstaande post af te letteren.

Bank en Cash Management

De Bank & Cash Management module (BCM) integreert de standaardbanksoftware in de financiële administratie in JD Edwards. Daarnaast automatiseert deze oplossing in zijn geheel de repetitieve en (vaak handmatig) administratieve handelingen voor het toewijzen van betalingen en ontvangsten op openstaande facturen. Bank & Cash Management is ontwikkeld in de Oracle JD Edwards EnterpriseOne toolset en werkt daarom geheel geïntegreerd in de JD Edwards EnterprisOne omgeving.

De module importeert automatisch de bankafschriften in het financiële systeem. Openstaande facturen worden vervolgens automatisch of handmatig met de ontvangsten gematcht. Ook bieden wij andere modules voor diverse andere processen in jouw bedrijf zoals PACKMAN, ALLOut Security en ReportsNow.

De module beschikt over diverse algoritmes om ervoor te zorgen dat de toewijzing van de betalingen en ontvangsten automatisch wordt gekoppeld aan de openstaande facturen. Gebruikte algoritmes zijn onder andere gericht op het factuurnummer, het betaalde bedrag, de tot en met opgave, de begeleidingsbrieven (vastlegging vooraf, inlezen vanuit Excel), rembours en delen van het factuurnummer. Daarnaast is het ook mogelijk om snel handmatig gegevens in te boeken.

BCM genereert real-time en automatisch de grootboekrekeningen. Daarnaast worden de debiteuren- en crediteurenposities bijgewerkt. Hierdoor is de informatie altijd beschikbaar en up-to-date. De module ondersteunt de meest gangbare formaten zoals MT940, ABN/AMRO, ING, Rabobank, Bank Nederlandse Gemeenten, Commerzbank, GMU/OLA, VerwInfo41, BIbit and DOM’80. Indien nodig kunnen andere formaten worden gedefinieerd.

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

Ondersteuning van wereldklasse

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het inzetten van de BCM-oplossing over de hele wereld. De implementatie van deze oplossing gebeurt volgens een pragmatische methode en neemt slechts enkele dagen in beslag. Na het draaien van een aantal testruns optimaliseren we het matching-algoritme. Naast begeleiding en implementatie van deze oplossing geven we ook regelmatig trainingen om meer te leren over het gebruik van deze en andere oplossingen.

Ook bieden we naast het implementeren van oplossingen onze opdrachtgevers een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards systeem. Onze Managed Services consultants handelen incidenten en problemen af, pakken Service Requests op en maken vereenvoudigd deployen beschikbaar met PACKMAN. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.

Ondersteunt de meest gangbare formaten
Snel resultaat door korte implementatietijd
Gebruiksvriendelijk met korte inleertijd
Informatie altijd beschikbaar en up-to-date

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*