JD Edwards Orchestrator

Met de JD Edwards Orchestrator kunnen terugkerende, alledaagse processen worden ‘georkestreerd’ tot een automatische serie van processtappen. Dat draagt bij aan snellere dataverwerking, minder fouten, lagere kosten en meer (en betere) bedrijfsgegevens. De JD Edwards Orchestrator is dé tool die het automatiseren van deze processen mogelijk maakt voor het JD Edwards platform.

Vereenvoudig processen met de JD Edwards Orchestrator

De Orchestrator is een belangrijk onderdeel van het JD Edwards platform. Het is een zeer toegankelijke, ‘low code’ oplossing om bedrijfsprocessen verder te automatiseren. Dit kan variëren van interne systeemprocessen tot externe applicaties, apparaten, clouddiensten en andere databronnen.

Met deze tool zijn bedrijven in staat om gegevens van IoT-apparaten en andere diensten gemakkelijk en volledig automatisch over te zetten naar bruikbare bedrijfsprocessen in JD Edwards Enterprise One applicaties. Dit is een kosteneffectieve manier voor bedrijven om zo de concurrentie voor te blijven in het alsmaar veranderende IoT-landschap.

De Orchestrator versnelt de digitale transformatie binnen een organisatie en kan snel worden ingezet om bedrijfsprocessen te automatiseren. Orchestrator Studio, onderdeel van de JD Edwards Orchestrator, stelt organisaties in staat om op laagdrempelige manier orkestraties van processen te testen en te implementeren. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface (met drag and drop) is externe data eenvoudig te koppelen en kun je gemakkelijk data invoeren, notificaties maken en berichten verzenden.

De consultants van Forza hebben kennis van de meest uiteenlopende programmeertalen zoals C#, Java en Groovy. Dit maakt elke denkbare integratie mogelijk. Daarnaast hebben onze professionals veel kennis van en ervaring met verschillende integratie oplossingen, waaronder Oracle Integration Cloud Services, Magic XPI, EDI Messages en Talend.

Wat houdt orkestreren in?

Binnen bedrijfsprocessen houdt orkestreren het strategisch en efficiënt beheren, coördineren en automatiseren van verschillende taken, applicaties en systemen binnen een organisatie in. Het doel met onze JD Edwards Orchestrator is om deze aspecten perfect samen te laten werken om specifieke doelen binnen bedrijven te bereiken. Werkzaamheden die onder het orkestreren vallen zijn het integreren van diverse softwareapplicaties en hardware, het beheren van datastromen, het automatiseren van terugkerende taken en het faciliteren van complexe workflows waar meerdere systemen en diensten bij komen kijken.

Orkestreren zorgt ervoor dat organisaties hun efficiënter te werk kunnen gaan, fouten kunnen verminderen en de algehele prestaties kunnen verbeteren. Dit wordt gedaan door handmatige processen te minimaliseren en de automatiseringen verder op rolletjes te laten lopen. Met orkestreren is het dus belangrijk dat ieder onderdeel binnen een bedrijf geoptimaliseerd wordt door het te automatiseren of verder te optimaliseren.

Ondersteuning op maat!

Om de JD Edwards Orchestrator succesvol en optimaal in te zetten is specifieke kennis een vereiste. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het inzetten van de Orchestrator bij meerdere opdrachtgevers. Naast begeleiding en implementatie van deze tool geven we ook regelmatig trainingen om meer te leren over de Orchestrator. Daarnaast sparren we graag met onze opdrachtgevers over de mogelijkheden die deze techniek kan bieden voor de organisatie en geven we altijd advies op maat.

Naast onze ervaring met het implementeren van deze tool en diverse Managed Services bieden we onze opdrachtgevers ook een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards systeem. Onze consultants handelen incidenten en problemen af, pakken Service Requests op en monitoren het systeem met PRISM. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld!

Laagdrempelig
Low-code oplossing
Versnelt de digitale transformatie
Veel automatiseringsmogelijkheden

Specialist nodig?

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

    privacyverklaring*