JD Edwards Orchestrator

Terugkerende, alledaagse processen kunnen worden ‘georkestreerd’ tot een automatische serie van processtappen. Dat draagt bij aan snellere dataverwerking, minder fouten, lagere kosten en meer (en betere) bedrijfsgegevens. De JD Edwards Orchestrator is dé tool die het automatiseren van deze processen mogelijk maakt voor het JD Edwards platform.

Vereenvoudig processen

De Orchestrator is een belangrijk onderdeel van het JD Edwards platform. Het is een zeer toegankelijke, ‘low code’ oplossing om bedrijfsprocessen verder te automatiseren. Dit kan variëren van interne systeemprocessen tot externe applicaties, apparaten, clouddiensten en andere databronnen.

Met deze tool zijn bedrijven in staat om gegevens van IoT-apparaten en andere diensten gemakkelijk en volledig automatisch over te zetten naar bruikbare bedrijfsprocessen in JD Edwards EnterpriseOneapplicaties. Dit is een kosteneffectieve manier voor bedrijven om zo de concurrentie voor te blijven in het alsmaar veranderende IoT-landschap.

De Orchestrator versnelt de digitale transformatie binnen een organisatie en kan snel worden ingezet om bedrijfsprocessen te automatiseren. Orchestrator Studio, onderdeel van de JD Edwards Orchestrator, stelt organisaties in staat om op laagdrempelige manier orkestraties van processen te testen en te implementeren. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface (met drag and drop) is externe data eenvoudig te koppelen en kun je gemakkelijk data invoeren, notificaties maken en berichten verzenden.

De consultants van Forza hebben kennis van de meest uiteenlopende programmeertalen zoals C#, Java en Groovy. Dit maakt elke denkbare integratie mogelijk. Daarnaast hebben onze professionals veel kennis van en ervaring met verschillende integratieoplossingen, waaronder Oracle Integration Cloud Services, Magic XPI, EDI Messages en Talend. Ook bieden wij trainingen voor JD Edwards, cloud migraties, upgrades en consultancy.

Ondersteuning op maat

Om deze tool succesvol en optimaal in te zetten is specifieke kennis een vereiste. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het inzetten van de Orchestrator bij meerdere opdrachtgevers. Naast begeleiding en implementatie van deze tool geven we ook regelmatig trainingen om meer te leren over de Orchestrator. Daarnaast sparren we graag met onze opdrachtgevers over de mogelijkheden die deze techniek kan bieden voor de organisatie en geven we altijd advies op maat.

Naast onze ervaring met het implementeren van deze tool bieden we onze opdrachtgevers ook een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards systeem. Onze Managed Services consultants handelen incidenten en problemen af, pakken Service Requests op en monitoren het systeem met PRISM. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.

Laagdrempelig
Low-code oplossing
Versnelt de digitale transformatie
Veel automatiseringsmogelijkheden

Specialist nodig?

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

    privacyverklaring*