SCANMAN voor JD Edwards

SCANMAN Financial Suite is de enige volledig geïntegreerde A/P invoice automation oplossing voor JD Edwards EnterpriseOne.
SCANMAN zet het handmatig verwerken van facturen om in zowel een elektronisch als een gestroomlijnd proces.

SCANMAN

Handmatige facturatieprocessen zijn niet alleen arbeidsintensief, ze missen ook het overzicht waarop moderne bedrijven vandaag rekenen. Leveranciers op tijd betalen kan een echte uitdaging zijn als alle papieren door een handmatig goedkeuringsproces moeten. Relaties worden zo op de proef gesteld door late betalingen en een intern overzicht van de cashflow ontbreekt.

SCANMAN is een uniek product. Het is de enige automatische factuurverwerker die compleet geïntegreerd is in het EnterpriseOne systeem. Finance en IT komen zo ideaal samen en leveren een hoge bedrijfswaarde met slechts een beperkte IT-architectuur.

De SCANMAN module is volledig geïntegreerd in JD Edwards en wordt geïmplementeerd als een out-of-the-box oplossing met end-to-end automatisering van het financiële proces. Denk hierbij aan het automatisch verzamelen van facturen, automatische factuurinvoer, gegevensherkenning, approval workflows en tot slot het verwerken van 2- en 3-way matching.  Dit zorgt ervoor dat er geen integraties benodigd zijn om de module optimaal te laten werken. Door deze module te implementeren kan de doorlooptijd van de betaalprocessen tot wel 70% worden verkort.

Naast SCANMAN bieden we ook de oplossingen PAYMAN, PRISM en meer!

De specialist voor JD Edwards

Het implementeren van modules voor JD Edwards vereist specialistische kennis. Niet alleen tijdens het beslissingsproces, maar ook bij het optimaal inzetten van de module binnen de JD Edwards omgeving. Heb je een interessante businesscase voor je organisatie? Forza Consulting denkt graag mee. Samen met onze opdrachtgevers onderzoeken we de uitdagingen en oplossingen. Vervolgens bepalen we de meest efficiënte en passende implementatiemethode. Afhankelijk van de wensen kan Forza Consulting ook integraties ontwerpen, ontwikkelen en opleveren.

Naast onze ervaring met het implementeren van nieuwe modules bieden we ook onze opdrachtgevers een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards ERP-systeem. Onze Managed Services consultants handelen incidenten en problemen af, pakken Service Requests en monitoren het systeem met PRISM. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.

Volledige JDE-integratie
Meer inzicht in de financiële processen
Doorlooptijd van betaalprocessen tot wel 70% verkorten

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*