Contact

Forza Consulting is een consultancybedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards en cloudapplicaties. We ondersteunen onze klanten op het gebied van ERP-applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting een aantal krachtige add-on toepassingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Soest, Nederland. Daarnaast hebben we  een vestiging in Sofia, Bulgarije. Wij ondersteunen vanuit beide kantoren wereldwijd klanten die gebruikmaken van onze oplossingen en diensten.

Wilt u meer weten over onze diensten en services? Onze toegewijde accountmanagers staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via het formulier hiernaast of via onderstaande contactgegevens. U kunt ons ook vinden op LinkedIn en Twitter.


Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu


Locatie Sofia (Bulgarije)

Grawe Bulgaria
bul. “Tsar Boris III” 1, 1612 Hipodruma, Sofia
Verdieping 11
Bulgarije

 

 

 

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu