PRISM voor JD Edwards

PRISM voor JD Edwards is dé oplossing die de stabiliteit en beschikbaarheid van elke JD Edwards EnterpriseOne omgeving proactief monitort en verbetert. PRISM bewaakt de volledige JD Edwards omgeving en genereert automatisch de juiste gegevens voor de applicatiebeheerders om de stabiliteit en prestaties van het systeem continu te verbeteren.

PRISM

Met de standaard applicatiebeheertools van EnterpriseOne zijn JDE-applicatiebeheerders vaak aangewezen op handmatige activiteiten om inzicht te krijgen in hun systeem. Forza’s PRISM is ontwikkeld om inzicht te krijgen in de prestaties van JD Edwards EnterpriseOne systemen om zo een optimaal presterende omgeving te behouden. Realtime dashboards geven applicatiebeheerders inzicht in de prestaties van het systeem, PRISM identificeert pro-actief problemen en wijzigingen in het systeem zodat beheerders adequaat kunnen reageren.

Doordat PRISM direct notificaties verstuurt wanneer zich onregelmatigheden in het systeem voordoen, zijn applicatiebeheerders in staat te reageren nog voor het systeem instabiel wordt. Zo ondersteunt PRISM bij het proactief verbeteren van de systeemstabiliteit.

Om het systeem te monitoren maakt de module gebruik van een virtuele gebruiker. Deze gebruiker simuleert acties van de eindgebruiker zoals het opstarten van een applicatie of het genereren van een inkooporder. Op basis van de reactietijden van het systeem en de vooraf gedefinieerde grenswaarden wordt vastgesteld of de JD Edwards omgeving reageert volgens de verwachting.

Alle door PRISM vergaarde resultaten worden door de tool in een maandelijkse rapportage gebundeld en geven de volledige gezondheid van de JD Edwards omgeving weer. De benchmarkfunctie vergelijkt de systeemprestaties met een best-in-class systeem. Hierdoor is er direct inzicht in de punten waarop het systeem verbeterd kan worden.

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

Oplossingen van Forza Consulting

Onze consultants hebben jarenlange ervaring met PRISM. Bij verschillende opdrachtgevers hebben we deze oplossing succesvol geïmplementeerd en monitoren we de JD Edwards omgeving voor een maximale beschikbaarheid van het systeem. Zo besparen we kosten en tijd.

Andere JD Edwards EnterpriseOne oplossingen implementeren? We denken graag mee en bieden de perfecte oplossing aan om als organisatie de concurrentie voor te blijven. Onze consultants zijn zeer ervaren professionals die meerdere oplossingen, zoals bijvoorbeeld SCANMAN en PAYMAN, hebben geïmplementeerd op verschillende JDE-versies. Hierdoor kennen ze alle facetten van het systeem en zorgen ze voor een snelle afhandeling van incidenten.

24/7 actief
Automatische montoring van het JDE-systeem
Gedetailleerde auditrapporten voor alle applicatiebeheerders

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*