JD Edwards Trainingen

Persoonlijke groei en ontwikkeling van medewerkers binnen de organisatie is van groot belang. Vakkundige medewerkers dragen bij aan een efficiënter JDE-systeem en aan een professionelere organisatie. Om het kennisniveau op peil te houden zijn er voortdurend trainingen en cursussen nodig. Zo blijven medewerkers op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Trainingen voor JD Edwards

Hoe goed de Oracle JD Edwards omgeving binnen de organisatie ook is, het succes ervan hangt af van het juiste gebruik door de medewerkers van de organisatie. En dat is precies waar onze JD Edwards cursussen op gericht zijn. Praktische hands-on sessies, gericht op een snelle leercurve, waardoor medewerkers het beste uit het systeem halen.

Forza Consulting biedt opleidingen aan voor vrijwel alle modules van JD Edwards. Naast de standaard JD Edwards trainingen bieden we ook trainingen aan op maat. Forza Consulting is de aangewezen trainer voor het Oracle-partnernetwerk in Europa. Voor en samen met Oracle zijn een aantal bootcamptrainingen ontwikkeld die op verschillende locaties in Europa worden gegeven.

Het trainingsmateriaal bestaat uit een combinatie van best practices en ervaringen van consultants in het werkveld. Indien gewenst kan het materiaal ook afgestemd worden op de wensen en behoeften van de organisatie of op een specifiek JDE EnterpriseOne systeem. Ook bieden we bij Forza Consulting de mogelijkheid aan om workshops en trainingen op een locatie naar wens te volgen. Daarnaast bieden wij voor JD Edwards ook consultancy, cloud migraties, upgrades en een orchestrator.

Algemeen
Productielogistiek
Financieel
Technisch/ CNC
Distributielogistiek
Service & Warranty Management
Real Estate
Development

Training op topniveau

Onze trainers zijn ervaren en vertellen vanuit de praktijk, niet alleen vanuit de theorie. De trainingen worden gegeven in het Nederlands of Engels. Indien gewenst kunnen trainingen worden aangepast aan behoeften van de organisatie. Zo kan bijvoorbeeld een programma worden samengesteld over aspecten van de JD Edwards functionaliteit die alleen voor de gebruikers relevant zijn. De JD Edwards trainingen worden verzorgd op een digitale trainingsomgeving die Forza Consulting voor dit doel intern heeft ingericht.

Naast het geven van trainingen zijn onze consultants zeer ervaren met het technisch en functioneel beheer van JD Edwards. Zo hebben de Forza professionals meerdere JDE-implementaties en upgrades gedaan op verschillende JDE-versies. Hierdoor kennen ze alle facetten van het systeem.

Praktijkgericht
Alle JDE-modules
Training op locatie
Nederlands of Engels

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*