ReportsNow voor JD Edwards

ReportsNow is de belangrijkste aanbieder van oplossingen voor rapportage en business intelligence voor JD Edwardsgebruikers over de hele wereld. De op JD Edwards gerichte tools vervangen complexe rapportageprocessen met een eenvoudige methode om zo realtime rapporten te maken.

Waarom ReportsNow?

Met ReportsNow kunnen gebruikers op eenvoudige wijze geavanceerde rapporten en zakelijke documenten creëeren. Forza Consulting is trotse partner van ReportsNow.

Rapporten en dashboards worden gemaakt zonder JDE-tabellen en/of veldnamen te kennen. En gepland om iedere nacht, week, kwartaal, enz. uitgevoerd te worden. Rapporten kunnen draaien voor verschillende afdelingen en kunnen worden gemaild naar diverse personen.

Met ReportsNow is het mogelijk rapporten te schrijven voor zowel World als EnterpriseOne. Voor ieder(e) module, tabel, business view of maatwerk JDE-object. Daarnaast bieden wij diverse andere oplossingen, zoals bijvoorbeeld PACKMAN, BCM en ALLOut Security.

Better reports, Better results
World and EnterpriseOne
JD Edwards gebruikers en beveiliging
Toegang tot realtime JDE-gegevens
Rapporten plannen en e-mailen
Voor gedefinieerde rapporten (Templates)

De Beste ERP-oplossing

Oracle JD Edwards is een geïntegreerde suite van bedrijfsapplicaties. Met ReportsNow biedt Forza Consulting de oplossing aan om eenvoudig realtime rapporten te maken voor zowel World als EnterpriseOne software.

Je bedrijf ontwikkelt zich in de loop van de tijd en EnterpriseOne groeit daarin mee. Door Oracle JD Edwards wordt geïnvesteerd in nieuwe functionaliteit en techniek. Ons consultancyteam is op de hoogte van de recente innovaties en adviseert daarin. Ze adviseren met betrekking tot vragen die betrekking hebben op aanpassingen van de bestaande inrichting of het inzetten van nieuwe functionaliteiten. Net zoals bij de implementatie van JD Edwards komen ze langs om wensen te bespreken en door te voeren.

Innovatieve shapefile creator (EZShapes)
Training
Academy

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*