JD Edwards Cloud migratie

Door gebruik te maken van de JD Edwards cloud migratie (Oracle (OCI)/AWS/Azure) hoeven organisaties niet zelf fysieke servers te beheren of het systeem op hun eigen machines te laten draaien.

Van On-Premise naar Cloud migreren

Forza Consulting levert JD Edwards op elk gewenst cloudplatform. JD Edwards in de cloud biedt een hogere beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid ten opzichte van een fysieke omgeving op eigen locatie. Daarnaast is deze omgeving maximaal beveiligd. Door te kiezen voor de cloud, lopen organisaties niet meer tegen beperkingen (zoals schaalbaarheid) aan en kan er gefocust worden op de kernactiviteiten van de organisatie.

Door te kiezen voor JD Edwards als cloud solution, is het gehele systeem beschikbaar vanuit een Product-as-a-Service (PaaS) omgeving. Forza Consulting kan elk systeem naar elk gewenst cloudplatform migreren. Denk hierbij aan omgevingen zoals Oracle Cloud Infrastructure (OCI), Amazon Web Services (AWS) en Microsoft Azure. Forza fungeert als onafhankelijk single-point-of-contact voor de cloud-infrastructuur en kan – indien gewenst – de monitoring en het beheer van de JD Edwards omgeving overnemen.

Alvorens er wordt bepaald of een cloud migratie de juiste optie is, wordt er een Cloud Assessment gedaan door onze Forza Consultants. Tijdens dit assessment wordt er onder andere gekeken naar de huidige techniek, hoeveel transacties de organisatie heeft, welke integraties er actief zijn en de mogelijke risico’s. Zo wordt het snel duidelijk welke oplossing het beste bij de organisatie past.

Ten opzichte van een omgeving op locatie, biedt JD Edwards in deze omgeving een hogere beschikbaarheid, flexibiliteit en schaalbaarheid in combinatie met de best mogelijke beveiliging. Zo krijgen onze opdrachtgevers een betrouwbaar systeem tegen een voorspelbaar tarief.

Naast cloud migraties bieden wij voor JD Edwards ook upgradestrainingen, consultancy en een orchestrator.

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

De voordelen van Forza Consulting

Door onze jarenlange ervaring met JD Edwards cloud migraties hebben we veel kennis opgedaan van alle beschikbare platformen. Hierdoor kunnen we onafhankelijk advies uitbrengen over welk platform het beste bij een organisatie past. Daarnaast hanteren we korte communicatielijnen wat zorgt voor een hogere efficiëntie en betrouwbaarheid van je systeem.

Een migratie naar de cloud geeft organisaties de ruimte om te groeien. Deze omgevingen zijn schaalbaar en kunnen worden ingericht naar een pay-per-use model. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt. Door het migratieproces te outsourcen naar Forza Consulting worden er niet alleen kosten bespaard, ook geeft dit toegang tot een grote hoeveelheid kennis, expertise en 24/7 monitoring met geavanceerde tools zoals PRISM en PACKMAN.

Onafhankelijk
Schaalbaar en pay-per-use model
Hoge betrouwbaarheid en efficiëntie
Jarenlange ervaring met cloudmigraties

Specialist nodig?

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

    privacyverklaring*