Vastgoed

Oracle JD Edwards Vastgoedmanagement is een volledig geïntegreerd vastgoed- en financieel managementsysteem dat de volledige vastgoed- en investeringslifecycle ondersteunt. Oracle JD Edwards biedt een volledige businessoplossing voor residentieel, industrieel, retail en commercieel vastgoedmanagement.

JD Edwards en Vastgoed

Of je nu vastgoed huurt, beheert, ontwikkelt of juist in vastgoed investeert, JD Edwards maakt het mogelijk om essentiële informatie zichtbaar te maken en geeft de zekerheid dat er wordt aangestuurd op basis van volledige en realtime gegevens. Door het gebruik van gebruikersvriendelijke dashboards, proces flows en workflows werken vastgoedorganisaties sneller, efficiënter en beter.

Oracle JD Edwards Vastgoedmanagement is een modulair opgebouwde ERP-oplossing voor effectief vastgoedmanagement. Zo heeft Oracle specifiek modules ontwikkeld voor organisaties die gespecialiseerd zijn in investeringsmanagement, commercieel vastgoedbeheer, detailhandel en gemeentelijk vastgoedbeheer.

Financial Management
Datamigration
Implementation
Integration
Portals
Contractmanagement
Bewaken bezetting en cashflowtarieven
Volledige huurders- en huurovereenkomstadministratie
Bezettingsanalyse
Facturen voor onderhoud gemeenschappelijke ruimtes

Ondersteuning op maat

Om deze JD Edwards succesvol en optimaal in te zetten is specifieke kennis een vereiste. Onze consultants hebben jarenlange ervaring met het inzetten van deze software bij onze  opdrachtgevers in de vastgoedsector. Naast begeleiding en implementatie van deze tool geven we ook trainingen om meer te leren over dit ERP-systeem. Daarnaast sparren we graag met onze opdrachtgevers over de mogelijkheden die deze techniek kan bieden voor de organisatie en geven we altijd advies op maat.

Naast onze ervaring met het implementeren van deze tool bieden we ook onze opdrachtgevers een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards systeem. Daarnaast implementeren onze consultants verschillende innovatieve oplossingen zoals Forza Payman. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.

Volledige ontzorging
Ondersteuning op locatie of remote
Datamigration
Integraties

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*