JD Edwards Consultancy

Forza Consulting is dé partner voor een JD Edwards implementatie die op tijd en binnen budget wordt opgeleverd. De consultants van Forza hebben kennis van alle functionaliteiten binnen de JD Edwards applicatie en al meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van JDE en gerelateerde kennisgebieden.

Consultancy

De professionals van Forza Consulting zijn door hun kennis gewend om op verschillende niveaus uitdagingen op te lossen met de business. Door de inzet van best practices te combineren met de jarenlange ervaring en de laatste tools en technieken, lossen onze experts de meest uitdagende problemen op.

Forza’s ontwikkelaars kunnen iedere technische uitdaging aan. Wij hebben consultants op het gebied van integratiemogelijkheden van JDE met andere systemen, bijvoorbeeld JD Edwards business services, JD Edwards Orchestrator, Fusion Middleware of Magic XPI. Daarnaast ontwikkelen deze professionals mobiele applicaties voor JDE.

De Forza consultants zijn bekend met iedere gangbare versie van JD Edwards. Dankzij de korte lijnen met het Oracle development team in Denver zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien ondersteunen onze technische specialisten Oracle regelmatig met het bètatesten van releases.

Forza Consulting is de aangewezen trainer voor het Oracle-partnernetwerk in Europa en verzorgt trainingen bij klanten op vele modules van Oracle JDE. Onze consultants zijn ‘Oracle Specialized’, wat betekent dat hun competenties en vaardigheden worden erkend door een voor partners opgezet certificeringsprogramma. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor de JD Edwards orchestrator, upgrades, cloud migraties en trainingen.

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

Onze implementatiemethodiek

Onze ervaring met JD Edwardsimplementaties hebben we samengebracht in een eigen manier van implementeren. In deze implementatiemethodiek wordt een korte branchespecifieke inrichtingsfase naar de behoefte van de opdrachtgever gecombineerd met een of meerdere klantspecifieke vervolgfases.

Voor het branchespecifiek inrichten van systemen maken we gebruik van een door onszelf ontwikkelde accelerator. In onze eigen accelerator wordt meer specifieke functionaliteit geleverd op het gebied van vastgoed, 3rd party logistics en industriële dienstverlening.

In de klantspecifieke inrichtingsfase wordt de JD Edwards EnterpriseOne inrichting, die met behulp van de accelerator tot stand is gekomen, uitgebreid met meer specifieke functionaliteit die nodig is om de processen van de opdrachtgever vorm te geven. Ons uitgangspunt hierbij is om, in het belang van de opdrachtgever, geen maatwerk in het JDE-systeem aan te brengen.

Snelle livegang
Out-of-the-Box implementatie
Kennis van alle JDE-versies
JDE-systeem volledig naar wens van de klant

Specialist nodig?

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

    privacyverklaring*