Over ons

Forza Consulting is dé Oracle JD Edwards (JDE) specialist en partner. Onze consultancydiensten zijn precies afgestemd op wat je organisatie nodig heeft. Van het volledig uitbesteden van een project tot het aanvullen en versterken van een bestaand IT-team. De Forza consultants werken nauw samen met de business- en IT-teams om de waarde te maximaliseren, de efficiëntie te verbeteren en de bedrijfsgroei te ondersteunen. Lees op deze pagina meer over ons.

Over Forza Consulting

Forza Consulting is een IT-consultancybureau dat is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige dienstverlening met betrekking tot het Oracle JD Edwards ERP-systeem. Sinds de oprichting in 2007 ontzorgen we onze JDE-klanten volledig. Met wereldwijde ondersteuning, stand-bydiensten en volledig systeem- en applicatiemanagement verhogen we de efficiëntie van het systeem en verlagen wij de onderhoudskosten. Daarnaast verzorgen we implementaties, optimalisaties, trainingen en integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloudomgeving.

Onze specialisten

Werken aan JD Edwards bij tal van opdrachtgevers vereist specialistische kennis. De consultants van Forza Consulting zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en denken graag mee over innovatieve JDE-oplossingen voor elke organisatie. Meer weten over een van onze specialisten of op zoek naar advies? Neem dan contact met ons op!

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

Hannelore Koppen

Projectmanager

Implementaties en wereldwijde roll-outs zijn niet gebaseerd op IT alleen. Hannelore is in staat haar IT-kennis te combineren met organisatiewijzigingen. Ze is een projectmanager die gedreven is om op tijd en binnen budget te leveren, zonder de menselijke kant uit het oog te verliezen.

Hannelore is een IT-manager, business consultant, projectmanager en adviseur met meer dan 20 jaar ervaring in de IT. Ervaring in finance, working with technology and delivering process improvement in verschillende bedrijfstakken en local government.