Over ons

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement. Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Over Forza Consulting

Forza Consulting is in 2007 opgericht door verschillende senior consultants uit de Oracle European JD Edwards community.

Vanuit onze kantoren in Soest (NL) en Sofia (BG) ondersteunen wij wereldwijd klanten die gebruikmaken van onze oplossingen en diensten. Dit doen wij in samenwerking met een selecte groep partners. Altijd zo veel mogelijk met behulp van de standaard beschikbare functionaliteiten, aangevuld met in eigen huis ontwikkelde add-on oplossingen. Onze naam, Forza Consulting, weerspiegelt dan ook onze missie om daadkrachtige dienstverlening en sterke oplossingen te leveren. Een gemeenschappelijk doel van onze ervaren consultants, die zich inzetten voor excellentie en succesvolle project delivery. De meeste consultants hebben een lange historie met Oracle ERP. Vandaar onze slogan: Knowledge that matters.

Over ons

Partners

Vanuit beide kantoren ondersteunen wij wereldwijd klanten die gebruikmaken van onze oplossingen en diensten. Dit doen wij in samenwerking met een selecte groep partners

Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Over ons
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu