Werken bij Forza Consulting

Ervaren consultant of een startende professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bij Forza Consulting ben je aan het juiste adres. Kom werken bij een jong en dynamische organisatie vol met kansen en leuke uitdagingen. Door de toenemende vraag en het groeiend aantal klanten verwelkomen wij graag nieuwe collega’s.

Openstaande vacatures

Werken bij Forza Consulting? Hier vind je het actuele aanbod van vacatures van onze organisatie. Bekijk de vacatures en solliciteer direct!

Sales

Voor de functie van Sales New Business zijn wij op zoek naar een enthousiaste communicatieve verkoper in hart en nieren die een talent heeft voor het…

Open sollicitatie

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards.

Marketing

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, het aller- allerbelangrijkste in deze functie is dat jij als Marketeer fungeert als DÉ stem van Forza Co…

De lijnen zijn kort

Bij Forza kom je terecht in een bruisend en betrokken team. De lijnen zijn kort, we zijn informeel en komen snel in actie. Eigen initiatieven worden gewaardeerd, want bij onze organisatie maak je echt onderdeel uit van het team. Onze collega’s krijgen de ruimte om zich te onderscheiden op verschillende kennisgebieden en het team daarin mee te trekken.

Toonaangevend binnen onze sector
(Inter)nationale organisatie
Dé JD Edwards specialist van Nederland

Aanstaande collega’s hebben niet alleen relevante ervaring, maar ook de ambitie om door te groeien binnen de organisatie. Teamspirit is belangrijk: je krijgt te maken met uitdagende projecten en geen dag is bij ons hetzelfde. Daarbij is er natuurlijk ook oog voor zaken die niet direct met de business te maken hebben.