Services

Een ERP systeem is de motor van iedere organisatie. De ontwikkelingen gaan razendsnel. Om als organisatie bij te blijven en aan de wensen en behoeften van de consument te kunnen blijven voldoen is het van belang om het systeem optimaal draaiende te houden. Forza Consulting services ontzorgen volledig op het gebied van Oracle JD Edwards ERP waardoor organisaties zich kunnen focussen op wat echt telt, gemotiveerde medewerkers en tevreden consumenten.

Managed Services

Technologie verandert in een razendsnel tempo. Technische ontwikkelingen hebben de productiviteit en samenwerking verhoogd, maar het bijhouden van het veranderende landschap kan zowel uitdagend als tijdrovend zijn.

Bovendien zullen, naarmate een bedrijf groeit, de IT-vereisten onvermijdelijk veranderen. Door een Managed Services Provider (MSP) een deel van de verantwoordelijkheid te laten nemen, kan dit helpen de kosten te verlagen, de efficiëntie en het concurrentievermogen te vergroten en schaalbaarheid te bieden, waardoor bedrijven een veilige en gecontroleerde IT-infrastructuur kunnen krijgen.

Managed Services is een kosteneffectieve manier voor organisaties om het concurrentievermogen te vergroten. Hiermee profiteert de organisatie direct van hoge kwaliteit kennis, jaren aan werkervaring en langdurige ondersteuning die normaal veel tijd en geld kost om intern op te bouwen.

De Managed Services voordelen van Forza Consulting:

Kostenbesparend
Efficiënter systeem
Focus op wat echt telt
Schaalbaar

Maak kennis met JD Edwards Enterprise One

Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne is een ERP-systeem met veel mogelijkheden. Het platform is door zijn modulaire opbouw geschikt voor veel verschillende branches en organisaties. Van groothandel en industrie, tot vastgoed en gemeentelijke overheid. Door de diversiteit aan JD Edwards modules is het mogelijk om alleen de onderdelen te kiezen die voor de organisatie interessant zijn. Het systeem is daarnaast zeer flexibel.

JD Edwards heeft de flexibiliteit om met de organisatie mee te groeien. Alle toepassingen, zoals het financieel systeem, veranderen mee met de omgeving en eisen. Standaardfunctionaliteiten zijn instelbaar en te wijzigen naar bedrijfsprocessen van een organisatie. Daarnaast werkt JD Edwards voortdurend aan verbeteringen in de software, en is daarom al jaren toonaangevend als World Class ERP systeem.