Industrie

Veelzijdige, krachtige ERP-software is onmisbaar in de industrie. We bieden alleen de beste oplossing: Oracle JD Edwards. Om te kunnen concurreren in de huidige globale economie worden industriële productiebedrijven continu uitgedaagd hun activiteiten te optimaliseren en zich snel aan te passen aan de eisen en de mogelijkheden van hun omgeving.

JD Edwards in de Industrie

Op het gebied van productie is Oracle JD Edwards EnterpriseOne een bewezen oplossing waarin alle aspecten van het bedrijfsproces beheerst kunnen worden: verschillende bedrijfsfuncties als financiën, productie, inkoop, verkoop, CRM en service werken naadloos samen binnen één geïntegreerd systeem.

Oracle JD Edwards kan omgaan met verschillende omgevingen wat betreft productie, eventueel binnen een en hetzelfde bedrijf. Of het nu gaat om proces of discrete productie, verschillende processen zoals ‘make-to-stock’, ‘assemble to order’ of ‘engineer to order’, kunnen eenvoudig in de software worden vertaald. Daarbij is er functionaliteit beschikbaar om concepten als lean manufacturing, Kanban en multisite productieplanning of global demand management te ondersteunen.

Oracle JD Edwards is bij uitstek geschikt voor meertalige en internationale productieondernemingen met meerdere vestigingen. De software biedt daarnaast een groot aantal mobiele applicaties voor taken die niet achter een vaste computer worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om eenvoudig grafische rapportages te maken en notificaties/workflows te baseren op rollen in het systeem.

Multisite
Meerdere talen (>20)
Mixed Mode Manufacturing
IoT
Mobile
EDI

Veelzijdig systeem

Oracle JD Edwards EnterpriseOne voor de industrie is een efficiënte oplossing, bekend om zijn flexibiliteit, schaalbaarheid én compleetheid. Nieuwe en veranderende omstandigheden in de bedrijfspraktijk kunnen eenvoudig en snel worden geconfigureerd binnen de standaard van de oplossing, waarin meer dan 80 verschillende functionele modules al geïntegreerd aanwezig zijn en waarmee de meest diverse bedrijfsprocessen ondersteund kunnen worden.

JD Edwards heeft de flexibiliteit om met de organisatie mee te groeien. Alle toepassingen, zoals SCANMAN, veranderen mee met de omgeving en eisen. Standaardfunctionaliteiten zijn instelbaar en te wijzigen naar bedrijfsprocessen van een organisatie. Daarnaast werkt JD Edwards voortdurend aan verbeteringen in de software.

World Class ERP-Systeem
Flexibel, schaalbaar en compleet
Ondersteunt meerdere bedrijfsprocessen

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*