Solutions

Oracle JD Edwards ERP heeft meerdere add-ons beschikbaar om het systeem nog efficiënter te kunnen gebruiken. Door de JD Edwards applicatie uit te breiden met modules gericht op wat de organisatie nodig heeft, bespaar je tijd en geld. Daarnaast maak je de weg vrij voor andere innovatieve oplossingen om zo kosten te besparen en de concurrentie voor te blijven.

Oplossingen voor elke JDE-omgeving

JD Edwards ERP is een systeem dat zich kenmerkt door de vele uitbreidingsmogelijkheden. In totaal heeft JDE meer dan 80 modules gericht op verschillende toepassingen. Zo zijn er modules beschikbaar voor activa, verkoop, financiën, HR, productie, inkoop, monitoring, orderbeheer, projectbeheer en de Supply Chain.

Forza Consulting adviseert bij de implementatie van specifieke JD Edwards modules, die ontwikkeld zijn binnen de JD Edwards EnterpriseOne toolset om bestaande applicaties uit te kunnen breiden of te verbeteren. Deze modules zijn voor elke JDE-omgeving beschikbaar en zijn erop gericht efficiënter met JD Edwards om te gaan. Zo worden kosten en tijd bespaard en kunnen medewerkers focussen op bedrijfskritische taken.

Efficiënter systeem
Kostenbesparend
Oplossingsgericht
Schaalbaar
Modulair