PAYMAN voor JD Edwards

Met de PAYMAN module voor JD Edwards wordt de grote diversiteit aan binnenlandse en buitenlandse betalingssystemen verruilt voor één gestandaardiseerd XML-betaalbestand. De processen worden daarnaast automatisch gecontroleerd op fouten en mogelijke gevallen van fraude. PAYMAN zorgt voor een eenvoudig, snel en foutloos betaalproces binnen de JD Edwards omgeving.

PAYMAN

De PAYMAN module bepaalt automatisch wat de beste betalingsroute per factuur is, zonder dat de factuurinformatie hoeft te worden aangepast. Dit gebeurt op basis van de bancaire structuur van de organisatie, de bancaire structuur van de leverancier en de factuurinformatie. PAYMAN controleert verder automatisch de bankrekening van leveranciers tijdens een betalingsopdracht, waardoor betalingen altijd naar de juiste rekening worden verzonden.

De XML-betaalbestanden die worden gegenereerd door PAYMAN zijn gebaseerd op de ISO 20022-richtlijnen. De standaard ISO 20022 XML-betaalbestanden bevatten honderden velden, wat het mogelijk maakt om vrijwel alle mogelijke betalingstypes te gebruiken. PAYMAN bevat een verzameling van deze velden, waardoor de beheersbaarheid van betaalbestanden sterk wordt verbeterd.

PAYMAN ondersteunt een grote verscheidenheid aan betalingsformats, waaronder de meest gebruikte standaardformats CGI en MT101. Naast de standaardformats ondersteunt de module ook een groot gedeelte van lokale formats, zoals BTL91, DTAZV en enkele Chinese en Braziliaanse varianten.

Door deze module te implementeren worden betalingsprocessen in JD Edwards vereenvoudigt. De module voert zelfstandig controles uit en voegt automatisch nieuwe internationale betalingsstandaarden toe als deze nog niet aanwezig zijn in de omgeving van JD Edwards (bijvoorbeeld SEPA Payments). Tijdens de implementatie van PAYMAN onderzoekt het team van Forza Consulting welke formats er in de organisatie nodig zijn.

Ook bieden wij de modules PRISM, SCANMAN en meer!

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

Over onze specialisten

Waar andere Service Providers stoppen gaan onze consultants een stap verder. We denken graag mee en bieden met deze tool de perfecte oplossing aan voor een eenvoudig, snel en foutloos betaalproces binnen de JD Edwards omgeving. Onze consultants zijn zeer ervaren professionals die meerdere JDE-implementaties hebben gedaan op verschillende JDE-versies. Hierdoor kennen ze alle facetten van het systeem.

Naast het implementeren van oplossingen voeren onze consultants ook regelmatig updates uit. Met de PACKMAN oplossing is dit een gemakkelijk proces. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar om te adviseren bij de meest uitdagende JDE-vraagstukken.

Ondersteunt meerdere betalingsformaten
Automatisch de beste betalingsroute per factuur
XML-betaalbestanden gebaseerd op de ISO 20022-richtlijnen

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*