AllOut Security voor JD Edwards

JD Edwards voorziet standaard in uitgebreide beveiligingsfunctionaliteit. Het beheer van de JD Edwards beveiliging kan verder worden geoptimaliseerd met ALLOut Security, een specifiek hierop gerichte en toonaangevende toepassing binnen de JD Edwards Enterprise One en World omgeving.

De beste JD Edwards beveiliging met ALLOut Security

ALLOut is de toonaangevende beveiligingsoplossing voor JD Edwards en biedt de verbeterde functionaliteit die nodig is, rechtstreeks in de EnterpriseOne of World omgeving. ALLOut is eenvoudig te installeren en het is niet nodig om met gegevens buiten JD Edwards te werken.

Daarnaast krijgen organisaties toegang tot de ALLOut Academy voor on-demand digital learning. Waar je van starter tot zeer ervaren professional op maat gemaakte route en tutorials volgt, die gedownload kunnen worden.

ALLOut Security voor JD Edwards biedt volledige controle over het systeem, de mogelijke risico’s en wet- en regelgeving. Deze oplossing geeft organisaties de mogelijkheid om op een makkelijke manier de volledige JD Edwards beveiligingscyclus te managen.
Complient met SOX, JSOX, GDPR, HIPAA, Oracle Licensing of interne regels
Inzicht en rapportage over de verschillende standaardbeveilingstypes
Best practice solutions, oplossen en automatiseren van conflicterende rollen, met promotie en workflow
Direct inzicht in gebruikerstoegang, -activiteit en -configuratie.
Pro-actief risicomanagement door change control, audit historie en mitigerende controls
UDO security met standard roles

Een ERP-systeem van wereldklasse

Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne is een veelzijdig ERP-systeem. De ALLOut Security oplossing is een van de mogelijkheden die Forza Consulting aanbiedt als oplossing om het systeem te verbeteren. Het platform is door zijn modulaire opbouw geschikt voor veel verschillende branches en organisaties.

JD Edwards EnterpriseOne heeft de flexibiliteit om met de organisatie mee te groeien. Alle toepassingen, zoals SCANMAN, veranderen mee met de omgeving en eisen. Standaardfunctionaliteiten zijn instelbaar en te wijzigen naar bedrijfsprocessen van een organisatie. Daarnaast werkt JD Edwards voortdurend aan verbeteringen in de software, en is daarom al jaren toonaangevend als World Class ERP-systeem.

Ook kun je bij Forza Consulting terecht voor diverse andere modules als PACKMAN, BCM, ReportsNow en meer!

Modulair platform
Reduceert risico's
Kostenefficiënt en gemakkelijk

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*