Farma

Farmaceutische (farma) bedrijven hebben ERP-systemen nodig die zijn ontworpen om te voldoen aan wet- en regelgeving die wordt gesteld aan de industrie. Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne stelt farmaceutische bedrijven in staat om bedrijfsprocessen te verbeteren en de efficiëntie te vergroten.

Oracle JD Edwards voor Farma

De farmaceutische supply chain is lang en complex. Er worden uitdagende eisen gesteld aan de farmaceutische organisaties op het gebied van demand management, supply chain planning, process manufacturing, discrete manufacturering, traceerbaarheid van producten en kwaliteitsbeheer.

Om succesvol te zijn in de ontwikkeling en het distribueren van medicatie is het van belang om de bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaal te benutten. Deze vereisten, samen met de noodzaak om aan de wet en regelgeving te voldoen, stellen enorme eisen aan de ondersteunende IT-systemen. JD Edwards EnterpriseOne voldoet aan deze eisen en versnelt met innovatieve oplossingen het bedrijfsproces.

Farma vraagt om een grondige documentatie. Je moet aan veiligheidseisen voldoen en op verzoek recepturen kunnen overleggen aan controlerende instanties. Het ontwikkelen van productie is intensief en tijdrovend en vraagt om software waar dit in vastgelegd kan worden. In de Projectmodule kunnen het budget en de voortgang worden bewaakt.

Door krachtige algoritmes in te zetten zijn onderzoekers in staat om met JD Edwards gegevens in de database grondig te analyseren.

Procurement
Traceerbaarheid
Budgettering en prognoses
Resourcebeheer
Verander- en prestatiebeheer
Documentbeheer

Managed Services van Forza Consulting

Waar andere Managed Service Providers stoppen gaan onze consultants een stap verder. We denken graag mee en bieden de perfecte oplossing aan om als farmaceutische (farma) organisatie de concurrentie voor te blijven. Onze consultants zijn zeer ervaren professionals die meerdere JDE-implementaties hebben gedaan op verschillende JDE-versies. Hierdoor kennen ze alle facetten van het systeem.

Om incidenten voor te zijn werken onze consultants met PRISM. Een monitoring tool die preventief werkt en daardoor kosten bespaart. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar om alle Incidenten, Problemen en Service Requests af te handelen.

Handel jij jouw medicijnen binnen de Europese Unie? Dan is het van belang dat je ook intrastat aangifte doet. Wil je meer weten over wat intrastat aangifte is? Onze consultants vertellen je er alles over en zijn je graag van dienst. Neem direct contact met ons op als je ook hiervan ontzorgd wilt worden!

Monitoring met Prism
Kennis van verschillende JDE-versies
Jarenlange ervaring met JD Edwards

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*