Groothandel

Een groothandel is continu in beweging. Als spil tussen fabrikant en afnemer is de groothandel een uiterst dynamische organisatie. Dan is het van belang de bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met Oracle JD Edwards EnterpriseOne kan het!

Oracle JD Edwards voor de groothandel

Forza Consulting levert met Oracle’s JD Edwards ERP de beste oplossing voor de groothandel en heeft onder andere ervaring in de farmacie, de voedingsindustrie en consumentengoederen. In een groothandelsbedrijf is het van belang dat magazijnindeling, voorraadbeheer en orderpicking naadloos op elkaar zijn afgestemd.

De groothandel is een branche waarin Oracle JD Edwards goed is vertegenwoordigd. Het biedt bedrijven in het MKB en grotere ondernemingen een geïntegreerde oplossing die alle logistieke en financiële bedrijfsprocessen afdekt. Indien nodig over meerdere vestigingen. Het systeem ondersteunt daarmee meer dan 20 talen en belangrijke, landspecifieke aspecten.

De EnterprisOne modules kennen uitgebreide functionaliteit waarmee de ‘order-to-cash’- en ‘purchase-to-pay’-flows efficiënt worden gemanaged. Deze logistieke processen zijn compleet geïntegreerd in de financiële administratie. Forza Consulting heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring met het implementeren van Oracle JDE Edwards ERP bij bedrijven in de groothandelbranche.

Financieel Management
Ordermanagement
Procurement
Voorraadbeheer & Magazijnmanagement
Artikelbeheer
Transportbeheer
EDI

De specialist voor JD Edwards

Een implementatie van JD Edwards in de groothandelbranche vereist specialistische kennis. Niet alleen tijdens het voortraject of tijdens het ontwikkelproces, maar ook bij het optimaal inzetten van verbindingen tussen meerdere systemen. Heb je een interessante businesscase voor de organisatie? Forza Consulting denkt graag mee. Samen met onze opdrachtgevers onderzoeken we de uitdagingen en oplossingen. Vervolgens bepalen we de meest efficiënte en passende implementatiemethode.

Naast onze ervaring met het implementeren van JD Edwards bieden we onze opdrachtgevers ook een volledige ontzorging van hun Oracle JD Edwards systeem. Onze Managed Services consultants handelen incidenten en problemen af, pakken Service Requests op en monitoren het systeem met Prism. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar, overal ter wereld.

Weten hoe je intrastat aangifte doet? Onze consultants vertellen je er alles over!

Ruim 20 jaar ervaring
State-of-the-art software

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*