Forza Consulting is een expert in het ontwikkelen van integraties voor JD Edwards met andere applicaties. Wij ondersteunen klanten al jaren met uiteenlopende koppelingen, en kunnen elke denkbare integratie voor u ontwerpen en ontwikkelen.

Expertise in het ontwikkelen van
integraties voor JD Edwards

Het maken van integraties vereist specialistische kennis. Niet alleen tijdens het ontwikkelproces, maar ook bij het optimaal inzetten van de koppeling. Heeft u een interessante businesscase voor uw organisatie? Dan denken wij graag met u mee. Samen met u onderzoeken we de uitdagingen en oplossingen. Vervolgens bepalen we de meest efficiënte en passende integratiemethode. Afhankelijk van uw wensen kan Forza Consulting elke integratie ook voor u ontwerpen, ontwikkelen en opleveren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

Forza Consulting maakt uw JD Edwards-integratie op maat

Wij kunnen uw JD Edwards-integratie ontwerpen en ontwikkelen op basis van verschillende methoden en technieken. Wij bepalen de methode aan de hand van uw business-case. Denk aan een integratie in real-time, een koppeling die batchgewijs werkt of een koppeling met API’s of EDI.

Dat hangt samen met beperkingen of vereisten in de technische architectuur, en in de applicatie die gekoppeld wordt: bijvoorbeeld de keuze om een Service Bus te gebruiken. Forza Consulting staat open voor elke methode en techniek. Wij maken iedere integratie mogelijk, en gebruiken graag nieuwe technologieën of actuele standaarden van uw industrie.

Op basis van uw businesscase zijn integraties mogelijk met:

  • De JD Edwards Orchestrator en API’s;
  • Rest services
  • XML/JSON based integraties (bijvoorbeeld UBL)
  • Business-services of webservices;
  • EDI;
  • Z-files;
  • Flat file-integraties.

Forza Consulting heeft kennis van programmeertalen als C#, Java en Groovy, waardoor elke denkbare integratie mogelijk is. Daarnaast hebben wij een brede kennis in verschillende integratie-oplossingen, waaronder Oracle Integration Cloud Services, Magic XPI en Talend.

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards-integratiemogelijkheden van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

Lees meer
Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu