Forza Consulting draagt bij aan kwaliteit van JD Edwards release 9.2

ls Gold member van het Oracle PartnerNetwork (OPN) is Forza Consulting trots dat het een bijdrage heeft geleverd aan het vroeg testen van Oracle’s JD Edwards Tools Release 9.2 Update 2. Om het commitment aan JD Edwards EnterpriseOne-applicaties te tonen, kondigde Oracle recentelijk Tools Release 9.2 Update 2 aan.

JD Edwards release 9.2

Deze upgrade bevat onder andere Notificaties, waarmee gebruikers continu op de hoogte blijven van gebeurtenissen in de Enterprise. Op die manier kunnen zij sneller actie ondernemen. Om deze acties beter uit te voeren, zijn bij Orchestration aanpassingen gedaan in het digital transformation-proces en de operational simplification. Daarnaast zijn de Platform-certificaties geüpdatet.

Deze Oracle-oplossingen bieden klantgedreven product-updates, die bedrijven helpen om uit te groeien tot digitale Enterprises. Met de transformatieve oplossingen van Oracle kunnen organisaties zich innoveren in de digitale economie en hun business verbeteren.

“De klant-adoptie van nieuwe Oracle’s JD Edwards releases en de voortdurende innovatie van EnterpriseOne-applicaties heeft grote strategische waarde voor Forza Consulting”, zegt Joost van Strien, Sales Director bij Forza Consulting. “We voorspellen dat deze release, die nieuwe functionaliteiten voor Notifications en Orchestrations bevat, de gebruikerservaring verder moderniseert. Ook zal de productiviteit voor alle klanten van Oracle JD Edwards toenemen.”

“Wij vinden het erg belangrijk dat onze partners bijdragen aan het vroeg testen van releases”, aldus Jeff Erickson, Senior Director of Product Management van Orcacle’s JD Edwards. “Op die manier ontstaat een positieve gebruikerservaring met onze laatste applicaties, wordt onze tools feature verder vereenvoudigd en garanderen wij klanten een veilig en gecertificeerd platform.” Voor meer informatie over Oracle’s JD Edwards Tools Release 9.2 Update 2 kunt u Oracle’s mededeling op Oracle.com bekijken.

Over het Oracle PartnerNetwork

Oracle’s PartnerNetwork (OPN) is Oracle’s partnerprogramma, dat partners een grote verscheidenheid aan voordelen biedt om Oracle-oplossingen te ontwikkelen, verkopen en implementeren. OPN biedt resources voor het trainen en ondersteunen van gespecialiseerde kennis over producten en oplossingen van Oracle. Het toont de kracht van Oracle’s groeiende productportfolio, de partner base en kansen voor business.

Het belangrijkste kenmerk van de laatste aanpassingen in OPN is de mogelijkheid voor partners om erkend en beloond te worden voor hun investeringen in Oracle Cloud. Partners die Oracle gebruiken kunnen zich met het OPN Cloud-programma onderscheiden met hun Oracle Cloud-expertise en succes met klanten. Dit innovatieve programma complementeert de bestaande programma-niveaus van OPN met levels van erkenning en progressieve voordelen voor partners die met Oracle Cloud werken. Voor meer informatie, bezoek: http://www.oracle.com/partners.

Trademarks

Oracle en Java zijn geregistreerde trademarks van Oracle en/of zijn affilliates.

Deel deze pagina

Meer informatie?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

Gerelateerde kennisbank items

Nieuws

Forza Consulting is proud to announce Accounts Payable Automation for Nextworld. We will be launching two finance automation applications for Nextworl…

Nieuws

SCANMAN versie 3 is door Oracle gevalideerd op JD Edwards EnterpriseOne release 9.2. De titel ‘Oracle Validated Integration’ geeft aan dat SCANMAN doo…

Nieuws

PACKMAN is door Oracle gevalideerd op JD Edwards EnterpriseOne release 9.2. De titel ‘Oracle Validated Integration’ geeft aan dat PACKMAN door Oracle…