JDE Managed Services

Kennis, efficiëntie en schaalbaarheid. Als JDE Managed Service Provider neemt Forza Consulting het technisch beheer van je JD Edwards omgeving volledig uit handen. Met onze expertise, korte lijnen en proactief beheer maken wij met Managed Services hét verschil bij onze opdrachtgevers!

Ontzorg je IT-afdeling met JD Edwards Managed Services

Bedrijven digitaliseren en automatiseren steeds vaker hun bedrijfsprocessen. Dit heeft als gevolg dat IT een centrale rol speelt in de bedrijfsvoering. Van de IT-afdeling wordt immers niet alleen verwacht dat ze werknemers ondersteunen in het uitvoeren van hun taken (denk bijvoorbeeld aan beveiligingsupdates en back-ups) maar ook dat ze meedenken in het realiseren van innovatieve projecten.

Forza Consulting ontlast de IT-afdeling van dagelijks onderhoud van de JD Edwards EnterpriseOne omgeving. Onze Managed Services consultants zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor Incidenten, Problemen en de meest uitdagende Service Requests. Daarnaast verbeteren wij met Forza PRISM (onze actieve monitoringtool) de efficiëntie van het systeem en reduceren wij waar mogelijk de kosten voor jouw JDE Managed IT Services.

Onze diensten geven onze opdrachtgevers toegang tot expertise, best practices, tools en technologieën van wereldklasse. Forza Consulting is dé Managed Service Provider met meer dan 20 jaar JD Edwards ervaring bij tal van gerenommeerde (inter)nationale bedrijven. Wij delen de risico’s en verantwoordelijkheden en streven naar de best mogelijke service.

Managed Services van Forza Consulting geeft organisaties de ruimte om te focussen op wat echt telt zonder om te hoeven kijken naar hun JD Edwards ERP-systeem. Managed Services ontlast de IT-afdeling flink van tijdrovende en repetitieve taken zodat de IT-specialisten zich kunnen focussen op het ondersteunen van en meedenken aan vernieuwingen voor de core business. Daarnaast blijft de gehele IT-omgeving beschikbaar en beveiligd met een maximale uptime waardoor er bespaard wordt op de IT-uitgaven.

Je kunt bij ons ook terecht voor security assessment, een security audit en CNC service!

Over onze specialisten voor jouw Managed Services

Waar andere Managed Service Providers stoppen gaan onze consultants een stap verder. We denken graag mee en bieden de perfecte oplossing aan om als organisatie de concurrentie voor te blijven. Onze consultants zijn zeer ervaren professionals die meerdere JDE-implementaties hebben gedaan op verschillende JDE-versies. Hierdoor kennen ze alle facetten van het systeem.

Om incidenten voor te zijn werken onze consultants met PRISM. Een monitoring tool die preventief werkt en daardoor kosten bespaart. Deze tool is specifiek ontwikkeld voor JDE en onze consultants hebben jarenlange ervaring met deze innovatieve technologie. Daarnaast zijn onze consultants 24/7 beschikbaar om alle Incidenten, Problemen en Service Requests af te handelen.

Tools en technologie van wereldklasse
Meer dan 20 jaar ervaring
24/7 beschikbaar
Technisch en Functioneel Beheer

Specialist nodig?

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

    privacyverklaring*