Vacature: Open sollicitatie

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards.

Staat er geen geschikte vacature bij? Doe een open sollicitatie!

Forza Consulting is een consultancy-bedrijf dat hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards. Met een team van 55 professionals in Nederland, België en Bulgarije ondersteunen wij onze (inter)nationale klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting de wereldwijde JD Edwards community een aantal krachtige add-on toepassingen zoals SCANMAN, PACKMAN en PRISM.

Door de toenemende vraag en het aantal nieuwe klanten gaan wij de organisatie uitbreiden. De nieuwe collega’s die wij zoeken nemen niet alleen relevante ervaring mee maar hebben ook de ambitie om door te groeien binnen het bedrijf. Op dit moment staat je ideale vacature er misschien niet bij, maar we zijn altijd opzoek naar talent en ervaring!

Wat bieden wij?

 • Uitdagende functies in een groeiende organisatie
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Enthousiaste collega’s
 • Marktconform arbeidsvoorwaardenpakket

Open sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd en wil je een open sollicitatie insturen? Stuur je curriculum vitae met toelichting naar info@forzaconsulting.eu.

Deel deze vacature

Solliciteer op de vacature


  privacyverklaring*

  Meer informatie?

  Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

  Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.