Brochure: JD Edwards Orchestrator and Notifications

De JD Edwards EnterpriseOne Orchestrator (voorheen IoT Orchestrator) is de krachtige integratie-oplossing. Sindsdien zijn er vele functionele uitbreidingen geweest. In deze brochure leest u meer over de ontwikkeling van de Orchestrator functionaliteiten.

JD Edwards Orchestrator and Notifications: Dé tools voor een digitale transformatie

De JD Edwards EnterpriseOne Orchestrator (voorheen IoT Orchestrator) is de krachtige integratie-oplossing die beschikbaar is sinds 2015. Sindsdien zijn er vele functionele uitbreidingen geweest. In deze brochure leest u meer over de ontwikkeling van de Orchestrator functionaliteiten.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • De soorten Service Requests die als taken binnen de orchestration worden opgenomen en uitgevoerd;
 • Hoe een orchestration kan worden uitgevoerd;
 • Over de nieuwste feature: notifications;
 • Orchestrator in de Praktijk.

Meer informatie? Download de brochure door het formulier in te vullen.

Deel deze pagina

  privacyverklaring*

  Meer informatie?

  Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

  Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

  Gerelateerde kennisbank items

  PDF download

  On the field of bank payments automation, we’ve used our success and experience with CGI Payman for JD Edwards, to create a cloud based Bank Payment A…

  PDF download

  Building on our success and vast experience on the field of invoice automation with SCANMAN for JD Edwards, we have created a cloud based Supplier Inv…

  PDF download

  Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP.