E-book: De toekomst van uw JDE-Infrastructuur

Organisaties die hun JD Edwards ERP-omgeving on-premise draaien, lopen vaak tegen beperkingen aan. De interne beheerkennis is schaars, terwijl het steeds complexer wordt om de infrastructuur te managen.

De toekomst van uw JDE-Infrastructuur: cloud of on-premise?

Organisaties die hun JD Edwards ERP-omgeving on-premise draaien, lopen vaak tegen beperkingen aan. De interne beheerkennis is schaars, terwijl het steeds complexer wordt om de infrastructuur te managen. Daardoor is een oplossing in de cloud een steeds aantrekkelijkere keuze. Maar is migreren naar een infrastructuur op afstand een verstandige keuze?

In dit e-book leest u alles over:

  • Waarom naar de cloud, en hoe?
  • De huidige situatie
  • Cloud versus on-premise
  • Disaster recovery
  • Security
  • Cloudaanbieders

Meer informatie? Download het e-book door het formulier in te vullen.

Deel deze pagina

Vul het formulier in en ontvang het e-book!

Meer informatie?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

Gerelateerde kennisbank items

PDF download

On the field of bank payments automation, we’ve used our success and experience with CGI Payman for JD Edwards, to create a cloud based Bank Payment A…

PDF download

Building on our success and vast experience on the field of invoice automation with SCANMAN for JD Edwards, we have created a cloud based Supplier Inv…

PDF download

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP.