Oracle EnterpriseOne Update

Forza Consulting is de ‘Trusted Advisor’ voor Oracle JD Edwards EnterpriseOne. Wij zijn erg enthousiast over de laatste ontwikkelingen en trends en willen je daar graag over informeren zodat u daarop kunt acteren. Hoe spelen wij hierop in? Neem voor meer informatie contact op met sales@forzaconsulting.eu

In de afgelopen periode was Forza Consulting weer aanwezig op een aantal evenementen InFocus (Denver, USA) en Oracle Apps Unlimited (Utrecht, NL).

Wij zien een duidelijke trend op beide events: Orchestrations om werkzaamheden in en om JD Edwards te vereenvoudigen. De focus voor recente en upcoming releases ligt bij het optimaliseren en automatiseren van processen en het monitoren van de uitkomst van deze processen. In het verleden waren daarvoor klant specifieke aanpassingen nodig om deze complexe bedrijfsspecifieke processen in het systeem te krijgen.

Door het gebruik van Workflows, Orchestrations, Notifications en/of Logic Extentions wordt een grotere mate van flexibiliteit gecreëerd. Bijvoorbeeld om gebruikers te waarschuwen voor uit te voeren activiteiten, de voortgang van de processen te monitoren en de bestede tijd bij te houden. Iedere stap kan worden gemonitord op basis van invoer en uitvoer, evenals performance van de Orchestration.

In de nieuwste release zien we verschillende functies die het mogelijk maken om code current (up-to-date) te worden, klant specifieke aanpassingen te elimineren en ook systeemmonitoring, datamining en het testen van nieuwe releases te vereenvoudigen.

Onderstaand een paar voorbeelden hoe de nieuwste release van Oracle, JD Edwards naar een hoger niveau brengt:

 • Composite pages trigger orchestrations en notificaties.
 • Eliminatie van aanpassingen door standaard JD Edwards-objecten in de Orchestrator te gebruiken.
 • Testen m.b.v. orchestrations.
 • Versie specifieke form extensions.

Dit is de toekomst voor Oracle JD Edwards EnterpriseOne: het bewaken van kernprocessen, het standaardiseren van workflows en het waarschuwen van alle relevante partijen bij uitzonderingen, samen met een toolset waarmee Oracle JD Edwards EnterpriseOne-klanten de code up-to-date kunnen houden en tegelijkertijd de manier van werken kunnen verbeteren en standaardiseren.

Meer gebruik gaan maken van Orchestrations?

Neem dan contact met ons op.

Is een upgrade nodig vanaf 9.1 of 9.2 32 bit om gebruik te kunnen maken van de bovenstaande functionaliteiten? Wij bieden klantgerichte upgrade paden aan. Naar de Cloud ? Neem contact met ons op meer te weten te komen over onze Cloud diensten.

Vergeet niet ons te volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven.

Deel deze pagina

Contactformulier

  privacyverklaring*

  Meer informatie?

  Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

  Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

  Gerelateerde kennisbank items

  Evenement

  Forza Consulting BV was vorige week 17 en 18 oktober aanwezig bij de “ SPOUG” Spain Oracle Users Group, de jaarlijkse conferentie voor Spaanse Oracle…

  Evenement

  Over the last couple of years cloud has become an interesting option for JD Edwards EnterpriseOne. But planning a migration of your onpremises or host…

  Evenement

  De JD Edwards Orchestrator biedt uitgebreide mogelijkheden om applicaties binnen en buiten JD Edwards eenvoudig te integreren. In tools release 9.2.4.…