Security audit laten doen voor een perfecte beveiliging!

Wil je zekerheid over de ijzersterke beveiliging van jouw bedrijf? Zoek niet verder en laat een security audit doen! Forza Consulting biedt dé oplossing voor een perfecte beveiliging. Met onze professionele security test ben je verzekerd van een waterdichte verdediging tegen cyberdreigingen. Bescherm jouw waardevolle gegevens vandaag nog en neem contact met ons op voor een veilige en zorgeloze toekomst!

Een security audit of security assessment is belangrijker dan je denkt! In de huidige digitale wereld vormen cyberdreigingen een constant risico voor bedrijven. Zelfs bij de grootste bedrijven zie je het weleens fout gaan. Een security audit kan je helpen de sterktes en zwaktes in je ICT beveiliging bloot te leggen. Zoek je een partner die uitgebreide en grondige ICT security audits kan verzorgen? Forza Consulting biedt een gedetailleerde security tests, waaronder een firewall test, om jouw organisatie te beschermen. Zo komen we er meteen achter waar het in jouw onderneming nog lekt aan veiligheid en zo snel mogelijk beveiligd moet worden. Laten we je bedrijf vandaag nog veiliger maken!

Wat is een security audit?

Een security audit is een systematische evaluatie van de veiligheidsmaatregelen die een organisatie heeft genomen om haar informatie te beschermen. Het beoordeelt de mate van beveiliging en het vermogen om bedreigingen te weerstaan. De audit kan zaken als toegangscontrole, fysieke beveiliging, netwerkbeveiliging, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery omvatten. Een security audit, zoals die uitgevoerd door Forza Consulting, zorgt ervoor dat de juiste beveiligingsmaatregelen op de juiste plaats en op de juiste manier worden geïmplementeerd.

Klantcases

Klantcase
Aevitas Property Partners 6 weeks Go-Live
Aevitas Property Partners is an intermediary for real estate investments of an American institutional investor. Aevitas investment strategy consists of providing capital and mentorship to early and growth-stage real estate companies with sustainable business models.
Klantcase
JD Edwards upgrade bij MGG vormt basis voor groeistrategie
MGG Nederland is dé specialist in aluminium zandgieten. Sinds haar oprichting in 1945, loopt het bedrijf voorop in de aluminiumgieterij en momenteel mag MGG zich de grootste en meest geavanceerde zandgieterij van West-Europa noemen.

Waarom is het belangrijk om een security audit te doen?

ICT security audits zijn cruciaal om de veiligheid en integriteit van bedrijfsinformatie te waarborgen. Ze stellen bedrijven in staat om proactief te handelen tegen potentiële cyberaanvallen, in plaats van reactief te zijn nadat een inbreuk heeft plaatsgevonden. Security audits helpen ook bij het voldoen aan regelgevende vereisten, zoals de AVG. Forza Consulting biedt gedetailleerde audits om ervoor te zorgen dat jouw onderneming aan deze regelgeving voldoet.

Wanneer heb je een security audit nodig?

Hoewel regelmatige security audits een best practice zijn, zijn er specifieke omstandigheden waarin je misschien een security audit nodig hebt. Dit kunnen onder andere een recente cyberaanval, een upgrade van je IT-systemen of de implementatie van nieuwe software zijn. Een security audit kan ook noodzakelijk zijn als je vermoedt dat er kwetsbaarheden in je systemen zijn die kunnen worden uitgebuit.

Waar bestaat een security audit uit?

Een security audit, zoals uitgevoerd door Forza Consulting, omvat een grondige evaluatie van je organisatie, het identificeren van potentiële kwetsbaarheden en het aanbevelen van oplossingen. Dit proces bestaat uit een security test, waaronder een firewall audit, om de robuustheid van je beveiligingssystemen te beoordelen. Wij analyseren ook je beleid en procedures, evenals je fysieke beveiliging en toegangscontrole mechanismen.

Laat direct een security audit uitvoeren om de veiligheid van je bedrijf te waarborgen!

Wacht niet tot een cyberaanval de integriteit van je bedrijf in gevaar brengt. Neem vandaag nog contact op met Forza Consulting en laat ons jou helpen met een uitgebreide security audit om de veiligheid van de kwetsbare gegevens van jouw onderneming te waarborgen. We gebruiken geavanceerde technieken met ICT security audits en firewall tests om je organisatie de meest volledige beoordeling van haar veiligheid te geven. Met Forza Consulting ben je verzekerd van een veilige en beveiligde bedrijfsomgeving! Ook kun je bij ons terecht voor andere managed services of CNC services!

Snelle livegang
Out-of-the-Box implementatie
Kennis van alle JDE-versies
JDE-systeem volledig naar wens van de klant

Specialist nodig?

Dirk-Jan Boerefijn

Business Unit Manager

Als Business Unit Manager is Dirk-Jan verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van alle Managed Service activiteiten.

Met meer dan 20 jaar internationale ervaring geeft Dirk-Jan’s achtergrond hem een uniek perspectief in combinatie met zijn sterk empatisch vermogen. Als trusted advisor doet Dirk-Jan er alles aan om waarde toe te voegen op basis van wederzijds vertrouwen, hij hecht groot belang aan service en kwaliteit en als trusted advisor adviseert en ontzorgt hij onze klanten.

    privacyverklaring*