Oracle JD Edwards EnterpriseOne

Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne biedt een geïntegreerd ERP-softwarepakket met veel functionaliteiten. JD Edwards EnterpriseOne maakt gebruik van het mobiele platform van Oracle. Dit platform biedt de mogelijkheid om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en gebruikerservaringen te optimaliseren. Lees hier meer over de mogelijkheden van dit systeem.

Oracle JD Edwards EnterpriseOne

JD Edwards bestaat sinds 1977 en kent zijn oorsprong in Denver, Colorado. Het JD Edwards ERP-systeem wordt gebruikt door ’s werelds grootste toonaangevende fabrikanten, vastgoedbedrijven en bedrijven actief in de bouw, supply chain en distributiesector. Het is een van de weinige ERP-systemen die controle bieden over zowel de implementatie, de configuratie en over de uitrol van productverbeteringen in je omgeving. Oracle brengt iedere 3 tot 4 maanden incrementele productverbeteringen en beveiligingsupdates (als onderdeel van continuous delivery model) uit waardoor grootschalige ERP-upgradeprojecten niet meer nodig zijn.

Naast on-premise implementatie kan ook gekozen worden voor publieke, private of hybride cloudoplossingen.

Het modulaire systeem is beschikbaar in 22 talen. Met meer dan 80 modules voor het beheren van financiën, productie, inkoop, verkoop, voorraadbeheer, CRM, Business Intelligence en projecten.

Geïntegreerd, modulair en flexibel

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is door zijn modulaire opbouw geschikt voor veel verschillende branches. Van groothandel en industrie, tot vastgoed en lokale overheid. Uit de diversiteit aan JD Edwards modules kies je alleen de onderdelen die voor de organisatie interessant zijn.

Bij Forza Consulting denken we graag mee en bieden we de perfecte ERP-oplossing aan om als organisatie de concurrentie voor te blijven. Onze internationale consultants zijn zeer ervaren professionals die meerdere internationale implementaties van verschillende JDE-versies hebben afgerond. Hierdoor kennen ze alle facetten van het systeem.

Flexibiliteit
Schaalbaar
Geïntegreerd

Specialist nodig?

Bij Forza verbinden we de ambitie en strategie van onze klanten met het ERP-systeem, de medewerkers en de onderliggende technologie. Om de focus op de business te laten liggen, bieden wij een reeks van diensten aan (van implementatie van de software, managed services tot interim-opdrachten).

Met 20 jaar aan ervaring staat de klanttevredenheid centraal.

    privacyverklaring*