Werken bij Forza Consulting

Heb jij de ambitie om ERP-consultant te worden? Of ben je een ERP-consultant en zoek je een nieuwe uitdaging? Wij zijn Forza Consulting, een ervaren consultancy-bedrijf dat zich specialiseert in het ondersteunen van klanten die gebruik maken van het robuuste, wereldwijd gebruikte ERP-systeem Oracle JD Edwards. Door de toenemende vraag en het groeiend aantal klanten verwelkomen wij graag nieuwe collega’s.

Wat kun je van ons verwachten?

Je komt terecht in een bruisend en betrokken team. De lijnen zijn kort, we zijn informeel en komen snel in actie. Eigen initiatieven worden gewaardeerd, want bij Forza Consulting maak je echt onderdeel uit van het team. Onze collega’s krijgen de ruimte om zich te onderscheiden op verschillende kennisgebieden en het team daarin mee te trekken. Aanstaande collega’s moeten niet alleen relevante ervaring bezitten, maar ook de ambitie hebben om door te groeien binnen de organisatie. Teamspirit is belangrijk: je krijgt te maken met uitdagende projecten en geen dag is bij ons hetzelfde. Daarbij is natuurlijk ook oog voor zaken die niet direct met de business te maken hebben.

Forza_Vacatures
KU273L0WTW

Over ons

Forza Consulting levert sinds 2007 hoogwaardige dienstverlening in Oracle JD Edwards. Met een team van 55 professionals in Nederland en Bulgarije ondersteunen wij onze (inter)nationale klanten op het gebied van ERP-implementatie, applicatiemanagement, integraties en beheer. Daarnaast biedt Forza Consulting de wereldwijde JD Edwards-community een aantal krachtige add-on toepassingen, zoals SCANMAN, PACKMAN en PRISM.

Je mag bij ons een uitdagende en stimulerende werkomgeving verwachten. Bij Forza Consulting is volop ruimte om jezelf voortdurend verder te ontplooien en te ontwikkelen, onder uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk al onze vacatures op deze pagina. Heb je programmeerkennis of een ander relevant profiel? Dan is een open sollicitatie ook altijd welkom.

Vacatures

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu