JD Edwards voorziet standaard in uitgebreide beveiligingsfunctionaliteit. Het beheer van de JD Edwards beveiliging kan verder worden vereenvoudigd en geoptimaliseerd met ALL Out Security, een specifiek hierop gerichte add-on.

De beste JD Edwards-beveiliging met ALL Out

ALL Out Security is de beste beveiligingsoplossing voor JD Edwards. Het biedt namelijk volledige controle over bestuursbeheerings-, risicobeheersing- en compliance-management. ALL Out geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk de volledige JD Edwards beveiligingscyclus te managen door het configureren van uw beveiligingsinstellingen van ‘open’ naar ‘dicht’, het implementeren van conflictvrije functiescheidingen en het opleveren van compliance- en functiescheidingsrapporten. Kort gezegd, ALL Out is een allesomvattende beveiligingsoplossing die kostenefficiënt en gemakkelijk te implementeren is op JD Edwards EnterpriseOne en World software.

Wereldwijde referenties

De meer dan driehonderd klanten wereldwijd, die duizenden JD Edwards gebruikers managen, tonen aan dat ALL Out sterk gevestigd is en tevens in staat is om uw beveiligingsuitdagingen op te lossen.

 

Bezoek ALL OUT-site

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact op via +31 (0)850012184, of stuur een bericht naar sales@forzaconsulting.eu.

ALL Out Security Modules

ALL Out levert een oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van JD Edwards beveiliging. ALL Out biedt verschillende modules. Deze zijn toegespitst op uw specifieke beveiligingsuitdagingen. De beschikbare modules zijn:

  • Risico Reporting – Biedt toegangsautorisatie rapporten en functiescheidingen
  • Risico Management – Zet regels functiescheidingen tussen verschillen rollend en registreert rolwisselingen
  • 3 Way SuperGrid – Zorgt voor afstemming op rol gebaseerde beveiliging en lost complexe multi rol-uitdagingen op
  • CombiRoles – Registreert conflicten tussen rollen vast en combineert rollen tot Super Rollen
  • Menu Management – Automatische setup van nieuwe menus en aanpassen van bestaande menu’s
  • Project + – Automatisch genereren van beveiliging en maatwerk op actieve beveiliging.

 

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
3764 AB Soest
Nederland
T: +31 (0)850012184
E: info@forzaconsulting.eu