JD Edwards voorziet standaard in uitgebreide beveiligingsfunctionaliteit. Het beheer van de JD Edwards beveiliging kan verder worden vereenvoudigd en geoptimaliseerd met ALL Out Security, een specifiek hierop gerichte add-on.

De beste JD Edwards-beveiliging met ALL Out

ALL Out Security is de beste beveiligingsoplossing voor JD Edwards. Het biedt namelijk volledige controle over bestuursbeheerings-, risicobeheersing- en compliance-management. ALL Out geeft u de mogelijkheid om gemakkelijk de volledige JD Edwards beveiligingscyclus te managen door het configureren van uw beveiligingsinstellingen van ‘open’ naar ‘dicht’, het implementeren van conflictvrije functiescheidingen en het opleveren van compliance- en functiescheidingsrapporten. Kort gezegd, ALL Out is een allesomvattende beveiligingsoplossing die kostenefficiënt en gemakkelijk te implementeren is op JD Edwards EnterpriseOne en World software.

Wereldwijde referenties

De meer dan driehonderd klanten wereldwijd, die duizenden JD Edwards gebruikers managen, tonen aan dat ALL Out sterk gevestigd is en tevens in staat is om uw beveiligingsuitdagingen op te lossen.

 

Bezoek ALL OUT-site

Meer weten?

Wilt u meer informatie over ALL Out Security? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu

ALL Out Security Modules

ALL Out levert een oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van JD Edwards beveiliging. ALL Out biedt verschillende modules. Deze zijn toegespitst op uw specifieke beveiligingsuitdagingen. De beschikbare modules zijn:

  • Risico Reporting – Biedt toegangsautorisatie rapporten en functiescheidingen
  • Risico Management – Zet regels functiescheidingen tussen verschillen rollend en registreert rolwisselingen
  • 3 Way SuperGrid – Zorgt voor afstemming op rol gebaseerde beveiliging en lost complexe multi rol-uitdagingen op
  • CombiRoles – Registreert conflicten tussen rollen vast en combineert rollen tot Super Rollen
  • Menu Management – Automatische setup van nieuwe menus en aanpassen van bestaande menu’s
  • Project + – Automatisch genereren van beveiliging en maatwerk op actieve beveiliging.

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu