Oracle’s JD Edwards EnterpriseOne biedt een geïntegreerd ERP-softwarepakket met veel functionaliteiten. Andere voordelen van JD Edwards zijn de flexibiliteit om met het bedrijf mee te groeien, naast de lage kosten die met de schaalbaarheid gemoeid zijn. JD Edwards is geschikt voor bedrijven in elke branche, met vijftig tot duizenden medewerkers.

Waarom Oracle JD Edwards EnterpriseOne?

JD Edwards bestaat sinds 1977 en kent zijn oorsprong in Denver, Colorado. Het ERP-systeem is sindsdien uitgegroeid tot de eerste internationale, multi currency-software ter wereld. JD Edwards werkt voortdurend aan verbeteringen in de software, en is daarom al jaren toonaangevend.

De voordelen van JD Edwards ten opzichte van andere ERP-systemen:

  • Een World Class ERP-oplossing en onderdeel van de Oracle-productenfamilie;
  • Modulair van opzet en gefaseerd te implementeren;
  • De inrichting is flexibel en schaalbaar;
  • Beschikbaar in 18 talen, waaronder Nederlands;
  • Platformonafhankelijk;
  • Een geïntegreerd systeem, waarvan alle data in één database opgeslagen is;
  • Eenvoudig te koppelen aan andere applicaties;
  • Een bewezen oplossing, die continu in ontwikkeling is;
  • Gegarandeerde ondersteuning door Oracle, tot ver in de toekomst.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Oracle JD Edwards diensten van Forza Consulting? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of stuur een bericht naar Joost van Strien via Joost.van.Strien@forzaconsulting.eu.

JD Edwards is geïntegreerd, modulair en flexibel

Oracle JD Edwards EnterpriseOne is door zijn modulaire opbouw geschikt voor veel verschillende branches. Van groothandel en industriële fabricage, tot vastgoed en lokale overheid. Uit de diversiteit aan JD Edwards-modules kiest u alleen onderdelen die voor uw organisatie interessant zijn. Daarnaast is het systeem zeer flexibel: als een bepaalde richting is gekozen, past u die later aan bij verbeterde bedrijfsprocessen.

Klanten prijzen flexibele karakter JD Edwards

Voor de huidige gebruikers is de flexibiliteit van JD Edwards EnterpriseOne zeer belangrijk. Alle toepassingen, zoals het financieel systeem, veranderen mee met de omgeving en eisen. Standaardfunctionaliteiten zijn instelbaar en te wijzigen naar bedrijfsprocessen van een organisatie. Veel klanten die reorganisaties of veranderingen hebben meegemaakt werken nog steeds met JD Edwards EnterpriseOne.  

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over Forza

Forza Consulting is een IT-adviesbureau dat een gespecialiseerde en hoogwaardige dienstverlening  levert met betrekking tot Oracle JD Edwards ERP. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van het beheer van JD Edwards, door middel van support en stand-by diensten en volledig systeem- en applicatiemanagement.

Daarnaast verzorgen we JD Edwards- implementaties, optimalisaties, trainingen en -integraties met andere applicaties. Forza Consulting levert en migreert JD Edwards op iedere, door de klant gewenste cloud architectuur. Tevens biedt Forza Consulting een aantal krachtige en kostenbesparende add-on toepassingen aan voor JD Edwards omgevingen.

Forza Consulting
Lange Brinkweg 77-03
Postbus 215
3760 AE Soest
Nederland
T: +31 (0)20 516 0221
E: info@forzaconsulting.eu